Usein kysytyt kysymykset - Maston

Usein kysytyt kysymykset

Saamme usein kysymyksiä siitä, miten ja millä tuotteella maalattava kohde tulisi käsitellä. Löydät valmiita vinkkejä maalaamiseen ja erilaisten pintojen käsittelyyn blogistamme.

Olemme koonneet listan usein kysytyistä kysymyksistä ja niiden vastauksista. Voit rajata kysymyksiä kätevästi suodattamalla niitä aihe-alueiden avulla. Jos et löydä vastausta sivuiltamme, voit lähettää kysymyksen sähköpostilla asiakaspalveluumme osoitteeseen maston@maston.fi.

Voiko spraymaalilla maalata lasia?

Kyllä voi. Suosittelemme käyttämään lasille Maston ONE spraymaalia.

Voiko spraymaalilla maalata puuta?

Kyllä voi. Suosittelemme käyttämään puulle joko Maston ONE tai Maston Zero spraymaalia.

Voiko spraymaalilla maalata sisällä?

Kyllä voi. Sisällä maalatessa kannattaa huomioida erityisesti maalattavan kohteen ulkopuolisten pintojen suojaus. Maalipöly saattaa laskeutua kauas kohteesta, joten suojaa kohteet huolellisesti. Sisällä maalatessa suosittelemme käyttämään hajutonta vesiohenteista Maston Zero spraymaalia.

Voiko spraymaalilla maalata muovia?

Suurinta osaa muoveista kyllä. Suosittelemme aina käyttämään muovipohjamaalia. Testaa toimivuus pienelle ja näkymättömälle alueelle ennen kohteen maalausta. Jos pinta ei ole kovin joustava, sen voi päällemaalata Maston ONE spraylla tai jos pinta on joustava, suosittelemme käyttämään Maston RR-spraymaalia (peltikattomaali).

Mikä tuote soveltuu muovikalusteiden maalaukseen?

Muovikalusteiden maalaukseen tuotteistamme parhaiten soveltuu ONE. Puhdista maalattava pinta liasta ja rasvasta esimerkiksi Maston Rasvanpoistajalla. Lisää pohjamaaliksi ohut harsomainen kerros Plastic primeria ja väriksi ONE spraymaali. Lopuksi lakkaus ONE lakalla (matta tai kiiltävä).

Mikä CarColor värisävy on oikea minun autooni?

Oikean CarColor värisävyn löydät helposti autoväriselaimestamme osoitteessa:

https://www.car-rep.fi/colorguide/index.php/maston_fi_carcolor