Yritys - Maston

Maston – kotimainen perheyritys

Maston on spraymaalaamisen edelläkävijä ja yksi Pohjois-Euroopan kokeneimmista maalinvalmistajista.

Missiomme on löytää kestäviä ja helppoja ratkaisuja maalaamiseen. Olemme henkilöstön omistama ja innovatiivinen pintakäsittelyn osaaja, joka hyödyntää viimeisintä teknologiaa tuotteiden valmistuksessa.

Kehitämme jatkuvasti uusia ympäristöystävällisiä tuotteita, hyödynnämme kierrätysmateriaaleja ja panostamme olemassa olevien tuotteiden jatkokehitykseen. Tavoitteenamme on turvata nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet.

Laadukkaita maaleja kaikkialle maailmaan

Jakelumme ulottuu yli 40 maahan ympäri maailmaa, jopa Australiaan asti. Kaikki Maston-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Pääkonttorimme ja tehtaamme sijaitsevat Veikkolassa Kirkkonummella, noin 30 minuutin päässä Helsingin satamasta ja Helsinki-Vantaan lentokentästä.

Kaikilla tuotteillamme on suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki. Löydät Maston-spraymaalit verkkokaupastamme sekä jälleenmyyjiemme kautta esimerkiksi rautakaupoista, markettien maalihyllyiltä ja erikoisliikkeistä.

Maalinvalmistaja yli 50 vuoden kokemuksella

Mastonin juuret ulottuvat vuoteen 1968, jolloin Suomessa otettiin aerosolituotannon ensiaskeleita. Olemme kasvaneet reilun 50 vuoden aikana aidoksi kansainväliseksi yritykseksi, joka tunnetaan erityisesti korkealaatuisista spraymaaleistaan.

Meidän mielestämme maalaamisen pitää olla helppoa – ja me mahdollistamme sen.