Teknologiat - Maston

Mastonin teknologiat

Maston 2K

Maston 2K on todellinen vallankumous 2-komponenttimaalauksessa. Maalaus on yhtä helppoa ja käyttäjäystävällistä kuin millä tahansa tavallisella spraymaalilla, sillä tuote on heti käyttövalmis ilman erillistä sekoittamista. Kemiallinen kovettuminen alkaa heti, kun maalia suihkutetaan. Tuotteella on myös erittäin pitkä käyttöikä perinteiseen 2-komponenttiseen maalin verrattuna.

Maston Zero

Puhtaan suomalaisen luonnon innoittamana Maston Zero on maailman ensimmäinen liuotinvapaa ja täysin vesipohjainen spraymaali. Turvallinen, hajuton ja ympäristöystävällinen Maston Zero soveltuu aloittelijoista ammattilaisille ja melkein mille tahansa pinnoille, kuten puulle, metallille, kivelle, muoville, lasille ja keramiikalle.

Maston One®

Maston One® on peittävä, helppokäyttöinen ja valumaton spraymaali. Maalaat sillä noin kolme kertaa suuremman pinta-alan kuin tavallisilla spraymaaleilla. Uskomattoman lyhyt 15 cm suihkutusetäisyys takaa tarkan maalaustuloksen. Maston One® sisältää 20 % vähemmän ponneaineita, 25 % enemmän sideaineita ja 4 kertaa enemmän väripigmenttejä kuin tavalliset spraymaalit.

Maston 2K Tinting Solution

Maston 2K -sävytysjärjestelmällä voit sävyttää 2-komponenttimaaleja spraypulloon. Ratkaisu tukee mm. RAL- ja NCS-väristandardeja. Sävytys tapahtuu 15 väripastan avulla. Sävypohjat sisältävät 2K-sideainetta, kovetetta, liuottimia, lisäaineita ja ponneaineita. Niitä on saatavana mattapintaisena, puolikiiltävänä ja kiiltävänä.

eFill omatäyttökone

Sähkötoimisella eFill omatäyttökoneella sävytettyjen spraymaalien täyttö sujuu vaivattomasti ilman kovaäänistä kompressoria tai käsityötä. Koneen käyttö on vaivatonta: kytke kone pistorasiaan ja aloita työt. eFill täyttökone mahdollistaa helpon ja tuottavan lisämyynnin sekä nykyisille että täysin uusille asiakasryhmille.