Ympäristöystävällisyys - Maston

Ympäristö­ystävällistä maalausta nyt ja tulevaisuudessa

Ekologisuus on yksi tärkeistä arvoistamme, mikä näkyy Mastonin kaikessa toiminnassa.

Huomioimme tuote- ja tuotantoratkaisuissa aina ympäristölle aiheutuvan kuormituksen. Kehitämme jatkuvasti uusia ympäristöystävällisiä tuotteita, hyödynnämme kierrätysmateriaaleja ja panostamme olemassa olevien tuotteiden jatkokehitykseen. Tavoitteena on, että tuotteemme ovat mahdollisimman laadukkaita ja helppokäyttöisiä – luontoa unohtamatta.

Spraymaalit osana kestävää kehitystä

Spraymaali on ympäristöystävällinen valinta, joka pärjää ekologisuudessaan siveltäville maaleille. Spraymaalilla saa tehtyä ohuempia maalikerroksia verrattuna tavalliseen pensselillä tai telalla levitettävään maaliin. Maali levittyy tasaisesti jo ensimmäisestä kerroksesta lähtien, minkä ansiosta sitä tarvitaan huomattavasti vähemmän.

Siveltävien maalien käytön jälkeen tarvikkeet kuten pensselit ja telat tulee puhdistaa ja kierrättää tarkasti ohjeiden mukaan. Spraymaaleja käytettäessä kierrättäminen ja ympäristö on helpompi huomioida, sillä täysin tyhjän spraypullon voi kierrättää metallijätteenä.

Vesiohenteiset maalit luovat tulevaisuuden

Mastonin Zero-sarja on maailman ensimmäinen liuotinvapaa ja syttymätön spraymaali. Sarja pohjautuu ainutlaatuiseen vesiohenteiseen teknologiaan, minkä ansiosta tuotteessa ei ole epämiellyttäviä hajuja. Zero-spraymaalista haihtuvien orgaanisten yhdisteiden määrää kuvaava VOC-arvo on erittäin alhainen.

Panostamme jatkossa vahvasti vesiohenteisten maalien tuottamiseen. Tavoitteenamme onkin, että tulevaisuudessa suurin osa tuotteistamme on vesiohenteisia ja sitä kautta entistä ympäristöystävällisempiä.