Skip to content

Kaikki tuotteet maalaukseen Mastonilta

Maston-maalit soveltuvat täydellisesti niin kodin remontoijien, tuunaajien, huonekalujen entisöijien kuin ammattilaistenkin käyttöön. Maalit valmistetaan tarkan kehitystyön tuloksena ja niiden ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti. Valitessasi Mastonin voit olla varma tuotteen laadusta, kestävyydestä ja helppokäyttöisyydestä.

Valitse sopivat tuotteet käyttötarkoituksesi mukaan.

Maalit ja lakat

Maston maali- ja lakkavalikoimasta löydät tuotteet kaikkien pintojen maalaukseen. Voit maalata niillä lähes kaikkia materiaaleja, kuten puuta, metallia, lasia tai kiveä.

Automaalit

Valikoimastamme löydät laadukkaat spraymaalit auton korjausmaalaamiseen. Helppokäyttöinen autoväriselain auttaa juuri oikean värisävyn valinnassa. Meiltä saat sopivat tuotteet myös auton sisä- ja ulkopintojen hoitoon ja huoltoon.

Puupintojen käsittely

Mastonin tuotteilla saat aikaan luonnollisen lopputuloksen, joka korostaa puun kaunista ulkonäköä ja suojaa kulutukselta. Löydät tuotevalikoimastamme puunkäsittelyaineet sekä uudelle että aikaisemmin käsitellylle pinnalle.

Maalinpoisto, voitelu ja suojaus

Mastonin liuottimilla ja puhdistusaineilla poistat tehokkaasti rasvan, öljyn ja muun lian pinnoilta. Maalien ja lakkojen poistoon soveltuvat puolestaan parhaiten maalinpoistotuotteet.

Maalaustuotteet ammattikäyttöön

Löydät valikoimastamme ammattilaisten käyttöön suunnitellut korkeatasoiset tuotteet, kuten merkkausvärit ja omatäyttötarvikkeet.

Näytä lisää suodattimia
Näytä vähemmän suodattimia
Syötä hakutermi