Yritys - Maston
Mastonin tehdas Mastonin tehdas

Maston lyhyesti

Maston Oy:n juuret ulottuvat vuoteen 1968, jolloin Suomessa otettiin aerosolituotannon ensiaskeleita. Tänään olemme kasvaneet aidoksi kansainväliseksi yritykseksi ja valmistamiamme tuotteita myydään noin neljässäkymmenessä maassa Australiaa myöten. Olemme henkilöstön omistama innovatiivinen pintakäsittelyn osaaja, aito Suomalainen yritys. Tehtaamme sijaitsee Veikkolassa, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Purjevene Purjevene
MASTON ON SUOMALAINEN YRITYS.

Tietosuojaselosteet

Jokaisella on oikeus tietää, mitä tietoja hänestä on tallennettu eri rekistereihin.
Tietojen tarkastusoikeudesta, tarkastusoikeuden toteuttamisesta ja tietojen korjaamisesta on säädetty EU:n yleisellä tietosuoja-asetuksella (2016/679).

Maston Oy:n tärkeimmät asiakas- ja kumppanuustietoja sisältävät henkilörekisterit tietosuojaselosteineen ovat henkilörekisteriperusteisesti eriteltynä alla. Muut henkilörekistereitä koskevat tietosuojaselosteet toimitamme pyydettäessä erikseen.

Tämä merkki kertoo Sinulle, että kyseinen Maston spraytuote on varustettu patentoidulla sinisellä säätösuuttimella. Se takaa onnistuneen lopputuloksen.

Ympäristö ja me

Tuote- ja tuotantoratkaisuissa huomioimme aina myös ympäristölle aiheutuvan kuormituksen.

Esimerkiksi vesiohenteinen Maston H2O! spraymaali sisältää 90 % vähemmän ympäristölle haitallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC). Tehtaamme Veikkolassa lämpiää puupelleteillä ja täyttää jo nyt kaikki tulevaisuuden turvallisuus- ja ympäristövaatimukset. Kaikki tuotteemme täyttävät aina viimeisimmät lait ja asetukset. Maston aerosolitölkkien korkit on valmistettu kierrätysmuovista. Kierrätämme tehtaallamme kaiken mahdollisen metallin - kun kaikki hyötykelpoinen metalli saadaan kierrätettyä, säästetään merkittävästi uusiutumattomia luonnonvaroja.