Rekry - Maston
Värikartat Värikartat

Tervetuloa meille töihin

Maston Oy on merkittävä ja vakavarainen työnantaja. Meillä arvostetaan työntekoa ja työntekijöitä. Panostamme työilmapiiriin ja henkilöstömme hyvinvointiin. Arvostamme positiivista asennetta, joustavuutta, oppimiskykyä ja sitoutumista. Mikäli et löytänyt itseäsi kiinnostavaa työpaikkaa tai juuri tällä hetkellä ei ole avoimia paikkoja, voit jättää avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

ETSIMME VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ (myös kesätöihin)

Työhösi kuuluvat erilaiset varastotyöt. Työpaikka sijaitsee Veikkolan teollisuusalueella osoitteessa Teollisuustie 10, Veikkola.

Jos olet huolellinen ja sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne, saatat olla juuri etsimämme henkilö! Aiempi kokemus varastotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä opetamme sinulle työssä tarvittavat taidot. Hakijalta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen: (ilmoita jos kysessä on kesätyöhaku)

toni.kuusela@maston.fi

 

Tarvittaessa lisätietoja voi kysellä arkisin klo 8-16

Toni Kuusela p.0409003860

 

Lataa tästä ilmoitus kokonaisuudessaan

Tuotantotyöntekijä (myös kesätöitä)

Maston Oy etsii palvelukseensa
TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ
valmistavaan aerosoliteollisuuteen.

Työhösi kuuluvat vaihtelevasti tehtävät pullotuslinjan eri vaiheissa. Työpaikka sijaitsee Veikkolan teollisuusalueella osoitteessa Teollisuustie 10, Veikkola.

Jos olet huolellinen ja sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne, saatat olla juuri etsimämme henkilö! Voit olla vasta koulusi päättänyt tai jo työelämässä ollut, sillä opetamme sinulle työssä tarvittavat taidot.

Hakijalta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen  (ilmoita jos kysessä on kesätyöhaku):

toni.kuusela@maston.fi

 

Tarvittaessa lisätietoja voi kysellä arkisin klo 8-16

Toni Kuusela p.0409003860

 

Lataa tästä ilmoitus kokonaisuudessaan