Glöm brådskan - Du glömmer brådskan när du pimpar - Maston
Anne Kukkohovi

Maston och Anne Du glömmer brådskan när du pimpar

Hemmet är det ställe där jag kan ladda batterierna; jag älskar att trippa på i mitt harmoniska och stora hem alltid när jag kan. Och efter att ha arbetat länge med ett visuellt arbete betonas kvalitet och stämning i min omgivning.

Köket i skick

Se hur Anne, som älskar att inreda, planerar och genomför en ansiktslyftning i köket med sprayfärger. Maston-produkterna torkar på endast 15 minuter, vilket gör det lätt och snabbt att pimpa.

Du glömmer brådskan när du pimpar

”Jag njuter av mitt mångsidiga arbeta som speaker, modell och utvecklare av min kosmetikserie Supermood. Ibland känns det ändå som att jag samlar alla världens projekt åt mig, men så ska det ju vara också.


Jag har drömmar och jag är beredd att arbeta för dem.

Problemfri spraymålning passar en upptagen estetiker som jag.”

Hemmet är det ställe där jag kan ladda batterierna; jag älskar att trippa på i mitt harmoniska och stora hem alltid när jag kan. Och efter att ha arbetat länge med ett visuellt arbete betonas kvalitet och stämning i min omgivning.

Jag bor med min trepersoners familj i ett flervåningshus från 1895, vars nyrenässansstil ger inredningen en högtidlig inramning. Möblerna, gardinerna och den övriga inredningen måste vara i linje med de ursprungliga vatten-, mint- och persikofärgade ytorna.

 

VARJE FÖREMÅL MÅSTE FÖRTJÄNA SIN PLATS

Jag har tålamod att vänta och jag överväger innan jag köper. Jag kan göra ett fynd på lopptorg, i antikbutiker eller i Ikea. Den största glädjen känner jag när jag själv kan ge föremålet jag köpt min egen finish. 

När man gör sig lite besvär, får man ett personligt förhållande till föremålet och vill inte längre avstå från det. Just nu planerar jag att måla vårt balkongmöblemang i gjutjärn vitt. Lyckligtvis finns Maston. Problemfri spraymålning passar en upptagen estetiker som jag. Det är otroligt hur enkelt man kan fixa till småföremålen i hemmet med Mastons färger. Om jag märker att ljusstakarna och tabletterna har fel färg när jag förbereder en middagsbjudning kan jag välja önskad kulör i Mastons sortiment och en stund senare är dukningen perfekt. Maston ger ett verkligt jämnt och högklassigt resultat.”  

Maston ger ett verkligt jämnt och högklassigt resultat.”

Företagare, speaker och modell Anne Kukkohovi