Onko sinulla idea, jonka haluaisit toteuttaa spraymaalilla? Lähetä meille valokuva ja kirjallinen kuvaus tuunausideastasi. Tarkistamme ehdotuksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Mikäli ideasi on toteutuskelpoinen, postitamme sinulle tarvittavat spraymaalit veloituksetta. Katso ja tutustu tuunausesimerkkeihin täällä >> Parhaat ideat palkitaan tuotepaketilla ja julkaistaan Mastonin maalausvinkeissä.
Sinulla on ongelma. Meillä on ratkaisu.

Maston etsii koekäyttäjiä! Osallistu kisaan.

Lähetä meille ideasi, niin postitamme tarvittavat spraymaalit veloituksetta. Osallistuminen on helppoa:

1. Kirjoita ideasi alla olevaan tekstikenttään. 2. Klikkaa väripaletista haluamasi värisävy. 3. Lataa vähintään yksi kuva tuunauskohteesta. 4. Syötä yhteystietosi lomakkeeseen.
3. Lataa kuvat tuunauskohteestasi
4. Anna yhteystietosi
5. Olen lukenut kilpailun säännöt ja hyväksyn ne.
X

Kilpailun järjestäjä:

Maalausvinkkikilpailun järjestäjä on Maston Oy, Teollisuustie 10, 02880 Veikkola.
Puhelin 020 7188 580, sähköposti maston@maston.fi tai maalausvinkit@maston.fi, www.maalausvinkit.fi Kilpailu noudattaa valokuvaajien käyttö- ja tekijänoikeutta kunnioittavaa kilpailutapaa.

Kilpailun aihe ja tarkoitus:

Maalausvinkkikilpailun tarkoitus on tuoda esiin erityisesti spraymaalaukseen soveltuvia uusia ideoita, käyttökohteita ja toteuttamistapoja. Pyrimme tuomaan julkisuuteen hyviä ideoita ja samalla laajentamaan tietoutta siitä, millaisia kohteita erityisesti spraymaalilla voidaan toteuttaa ja mitä työtapoja kohteen käsittelyssä on käytetty.

Kilpailutehtävä:

Kilpailutehtävänä on ottaa valokuvia kohteesta ennen käsittelyä sekä käsittelyn aikana että kohteen valmistuttua. Ensin lähetät meille kuvan/ kuvia kohteesta jonka haluat tuunata. Mikäli ideasi on toteutuskelpoinen, postitamme sinulle tarvittavat spraymaalit veloituksetta. Kun olet tuunannut kohteesi niin sinun tulee vielä lähettää valmiista kohteesta meille kuva/kuvia. Näillä kuvilla osallistut kilpailuun. Liitä kuvien mukaan lyhyt selostus kohteen käsittelystä ja työvaiheista.

Osallistuminen:

Kilpailuun osallistutaan enintään viidellä digitaalikuvalla ja työselostuksella.
- kilpailukuvat saavat olla aikaisemmin julkaistuja, mutta se tulee mainita
- kuvien tulee olla osallistujan itsensä ottamia
- kuvaajalla on oltava kuviin täydet tekijänoikeudet
- kuvien lähettäjä vastaa siitä, että lähetetyt kuvat eivät loukkaa kenenkään kolmannen oikeuksia.

Lähettämällä kuvia ja tekstiä kilpailuun osallistuja antaa Maston Oy:lle seuraavat oikeudet:
- Oikeus kuvien ja tekstin julkaisuun www.maalausvinkki.fi kilpailusivustolla sekä Maston sivuilla.
- Maston Oy saa oikeuden julkaista kilpailuun lähetettyä materiaalia eri medioissa ilman erillistä korvausta.
- Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään vapaan käyttöoikeuden kaikkiin kilpailuun lähetettyihin kuviin ja tekstiin (muihinkin kuin palkittuihin).
Osallistumalla kilpailuun luovutat kilpailun järjestäjälle vapaan käyttöoikeuden ottamaasi kuvaan ja kirjoittamaasi tekstiin ilman korvausta. Kilpailun järjestäjällä on oikeus muokata kilpailuun lähetettävää materiaalia.

Kilpailukuvien lähettäminen ja kuvakoko:

Kilpailuun osallistutaan lataamalla korkeintaan viisi (5) kuvaa kilpailun verkkosivuilla www.maalausvinkit.fi
Yhteystiedot täytetään osallistumislomakkeeseen.Digitaalikuvien tulee olla jpg-, png- tai gif-muodossa ja koko ei saa ylittää 5M. Jos kilpailunjärjestäjä tarvitsee korkearesoluutiokuvat hän pyytää ne erikseen osallistujilta.

Vastuut:

Maston Oy ei ole vastuussa teknisistä toimintahäiriöistä puhelinverkossa, atk-laitteissa, palvelimilla eikä ohjelmiston tai sähköpostitoimittajan teknisistä ongelmista tai ruuhkista internetissä tai maalausvinkki-sivustolla. Maston Oy pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan peruuttaa, päättää, muuttaa tai keskeyttää valokuvauskilpailun jos näkee tähän syytä.

Kilpailua koskevat tiedustelut:

Kilpailua koskevat kyselyt voi lähettää sähköpostiin maalausvinkit@maston.fi tai puhelimitse puh. 020 7188 580.

Kilpailun tulokset, julkistaminen ja palkinnot:

Parhaat ideat palkitaan tuotepalkinnoilla ja julkaistaan maalausvinkeissä.