Voitelu - Tekniset tuotteet - Maston
Maalattu portti Maalattu portti

TEKNISET TUOTTEET

Maston tarjoaa kattavan valikoiman teknokemian ratkaisuja vaativaan ammattilaiskäyttöön.
Tuotteemme ovat usein tärkeä osa asiakkaidemme tuotantoprosessia.

Useimmat tuotteet saatavana myös suuremmissa teollisuuspakkauksissa.
Kysy lisää myynnistämme, soita 020 7188 580.

Tutustu luotettaviin Maston-tuotteisiin!

Voitelu

Rajaa tuotteita

 • Spray Anti-Seize Alumiinirasva 400ml

  Spray Anti-Seize Alumiinirasva 400ml

  Maston Anti-Seize Alumiinirasva estää metallien kiinnileikkautumisen. 100% synteettinen voiteluaine on kehitetty erityisesti voiteluun korkeissa lämpötiloissa ja paineessa. Se vähentää kitkaa ja estää pintojen tarttumista muodostamalla kestävän kalvon pintojen väliin lämpötiloissa -60 °C - 1100°C. Erinomainen korroosionesto. Käyttökohteita: lambda-anturit, jarruosat, sytytystulpat, pakoputkien ja äänenvaimentimien liitokset, kytkimet, pulttien ja mutterien kierteet, kaulukset jne. Voitelee jarrusatulat sekä poistaa hankausmelua levy- ja rumpujarruista, jarrupaloista ja muista liikkuvista osista.

  Osh. 14,20 € Lue lisää
 • Spray Aseöljy 150ml

  Spray Aseöljy 150ml

  Maston Aseöljy puhdistaa, voitelee ja suojaa. Poista karsta ja voitele ase ampumisen jälkeen vetämällä Maston Aseöljyllä kyllästetty tappura muutaman kerran piipun läpi. Maston Aseöljy suojaa tehokkaasti myös kaikki muut aseen metalliosat. Pakkasen kesto -50 °C.

  Osh. 6,50 € Lue lisää
 • Spray Ketjuöljy 400ml

  Spray Ketjuöljy 400ml

  Maston Ketjuöljy suojaa ja voitelee tehokkaasti ketju- ja voimansiirtolaitteita. Sopii mm. teollisuuden ja maatalouden vaijereihin, ketjuihin ja kuljettimiin. Erinomaisen tunkeutumiskykynsä ansiosta voitelee myös kaapelin ytimen sisimmät osat, joihin kohdistuu suurin rasitus. Pysyy hyvin käyttökohteessa, ei valu eikä roisku. Toimii luotettavasti myös kylmissä olosuhteissa, käyttölämpötila -30 °C - +140 °C. Säännöllisesti käytettynä Maston Ketjuöljy pidentää käsiteltävän kohteen käyttöikää. Käyttöohjeet: Ravista ennen käyttöä. Sumuta käsiteltävään kohteeseen. Anna vaikuttaa hetken aikaa ennen koneen / laitteen käyttöä. Ei sovi O-Rengas ketjulle.

  Osh. 8,30 € Lue lisää
 • Spray Kirkas Vaseliini 400ml

  Spray Kirkas Vaseliini 400ml

  Maston Kirkas Vaseliini on hienojakoinen väritön vaseliini. Sopii hyvin pitkäaikaiseen voiteluun antaen suojan ruostetta vastaan. Suunniteltu vaativiin olosuhteisiin poistaa veden, kestää hyvin kuumuutta ja suolaa. Hienojakoisen koostumuksen ansiosta tunkeutuu pieniin koloihin. Käyttökohteita mm lukot, saranat, laakerit, hammaspyörät, o-renkaat, kumiosat. Käyttöohje: Ravista ennen käyttöä. Sumuta käsiteltävälle pinnalle. Anna vaikuttaa hetken aikaa.

  Osh. 7,45 € Lue lisää
 • Spray Kuparirasva 400ml

  Spray Kuparirasva 400ml

  Maston Kuparirasvalla on erinomainen tarttuvuus ja korroosionesto-ominaisuudet lämpötiloissa -40 °C +1100 °C. Suojaa korroosion, kuumuuden ja kemikaalien aiheuttamalta kiinnileikkautumiselta. Esimerkkejä käyttökohteista: Pakoputken liitokset, pyörän pultit ja mutterit, kytkimet, pulttien kierteet, sytytystulpat, akun navat, jarruosat. Suojaa pintaa roiskeilta hitsatessa. Pinnan tulee olla kuiva, rasvaton ja puhdas ennen käsittelyä. Hylkii vettä, suoloja, happoja ja hartseja. Ohje: Ravista hyvin.Sumuta suoraan voideltavaan kohteeseen. Anna vaikuttaa. Tarvittaessa uusi käsittely. Huom! Ei sovellu käytettäväksi ABS ja ASR jarruissa.

  Osh. 8,35 € Lue lisää
 • Spray Leikkuuöljy 400ml

  Spray Leikkuuöljy 400ml

  Maston Leikkuuöljy on kitkaa vähentävä leikkuuöljy metallien työstöön. Mahdollistaa tehokkaan ja taloudellisen teräs- ja rautametallien työstön. Sopii myös kelta- ja kevytmetallien käsittelyyn. Käytetään poraamiseen, sorvaamiseen, jyrsimiseen, kierteitykseen ja sahaukseen. Käyttöohjeet: Sumuta työstettävään kohteeseen ennen työstön aloitusta. Toista käsittely työstön kestäessä pitkään. Tilauksesta saatavana myös 4 ja 10 litran astioissa.

  Osh. 8,20 € Lue lisää
 • Spray Lukkoöljy 150ml

  Spray Lukkoöljy 150ml

  Maston Lukkoöljy voitelee lukot ja saranat. Poistaa tehokkaasti kosteuden. Estää myös käsiteltävän kohteen hapettumisen ja jäätymisen.

  Osh. 6,50 € Lue lisää
 • Spray M-S8 Monitoimiöljy 400ml

  Spray M-S8 Monitoimiöljy 400ml

  Maston M-S8 Monitoimiöljy syrjäyttää tehokkaasti kosteutta, estää esim. virranjakajassa kosteuden aiheuttaman käyntihäiriöt. Voitelee tehokkaasti vivustot, nivelet ja vaijerit. Irrottaa hyvin myös ruostuneet ja juuttuneet pultit. Poistaa kosketushäiriöitä ja estää hapettumista sähkölaitteissa. Täyttää Mil-vaatimukset: Mil-C-16173E ja Mil-C-22235. Ravistettava ennen käyttöä.

  Osh. 6,50 € Lue lisää
 • Spray Monitoimivaseliini 400ml

  Spray Monitoimivaseliini 400ml

  Maston Monitoimivaseliini on tehokkaasti voiteleva väritön monitoimivaseliini, joka kiinnittyy hyvin ja kestää korkeitakin lämpötiloja. Huomioithan, että tuote saattaa vahingoittaa herkkiä kumi- ja muoviosia. Käyttölämpötila -30 - +90 °C, hetkellisesti +100°C. Ravistettava ennen käyttöä.

  Osh. 8,35 € Lue lisää
 • Spray MP-Ketjuöljy 150ml

  Spray MP-Ketjuöljy 150ml

  Maston MP-ketjuöljy on tehokkasti voiteleva moottoripyörän ketjuöljy. Hyvän tunkeutumiskykynsä ansiosta se pysyy ketjuissa kaikissa olosuhteissa. Sopii offroad ja katukäytöön kaikille ketjutyypeille, myös O- ja X-rengasketjuille. Käyttöohje Ravista hyvin ennen käyttöä. Sumuta suoraan ketjun suuntaisesti. Anna kuivua ennen ajoa noin 10-20 min. riippuen ulkolämpötilasta.

  Osh. 6,20 € Lue lisää