Suojaus - Tekniset tuotteet - Maston
Maalattu portti Maalattu portti

TEKNISET TUOTTEET

Maston tarjoaa kattavan valikoiman teknokemian ratkaisuja vaativaan ammattilaiskäyttöön.
Tuotteemme ovat usein tärkeä osa asiakkaidemme tuotantoprosessia.

Useimmat tuotteet saatavana myös suuremmissa teollisuuspakkauksissa.
Kysy lisää myynnistämme, soita 020 7188 580.

Tutustu luotettaviin Maston-tuotteisiin!

Suojaus

Suoja-aine muodostaa näkymättömän suojan likaantumista ja kastumista vastaan. Sopii kaikille nahka- ja kangaslaaduille sekä liikunta- ja harrastusasujen teknisille materiaaleille myös ulkona. Suojaa tehokkaasti muuttamatta materiaalin ulkonäköä tai ominaisuuksia. Näin onnistut! Ravista pulloa ja sumuta tasaisesti kuivalle pinnalle n. 25 cm etäisyydeltä. Käyttövalmis pinnan kuivuttua. Uusi käsittely tarvittaessa.

Rajaa tuotteita

 • Spray Hajusyöppö 150ml

  Spray Hajusyöppö 150ml

  Maston Hajusyöppö on erittäin tehokas pitkäkestoisesti desinfioiva hajunpoistaja. Se raikastaa ja desinfioi muuttamatta käsiteltävän materiaalin ulkonäköä tai ominaisuuksia. Estää bakteerien ja mikrobien kasvua sekä epämielyttävien hajujen muodostumista. Turvallinen ja helppokäyttöinen. Sopii mm. jalkineille, urheilu- ja työvarusteille sekä veneiden, autojen ja asuntovaunujen tekstiileille. Mieto sitruunan tuoksu. Käyttöohje: Ravista pulloa ja sumuta tasaisesti n. 20 cm etäisyydeltä. Tee ensin koesuihkutus pienelle, näkymättömälle alueelle.Käyttövalmis pinnan kuivuttua. Uusi käsittely tarvittaessa.

  Osh. 10,00 € Lue lisää
 • Spray Kenkäsuoja 150ml

  Spray Kenkäsuoja 150ml

  Maston Kenkäsuoja muodostaa näkymättömän suojan likaantumista ja kastumista vastaan. Sopii kaikille nahka- ja kangaslaaduille sekä liikunta- ja harrastuskenkien teknisille materiaaleille. Suojaa tehokkaasti muuttamatta materiaalin ulkonäköä tai ominaisuuksia. Käyttöohje: Ravista pulloa ja sumuta tasaisesti kuivalle pinnalle n. 20 cm etäisyydeltä.Tee ensin koemaalaus pienelle, näkymättömälle alueelle. Käyttövalmis pinnan kuivuttua. Uusi käsittely tarvittaessa.

  Osh. 6,20 € Lue lisää
 • Spray Multi 20 Suoja- ja voiteluaine 400ml

  Spray Multi 20 Suoja- ja voiteluaine 400ml

  Maston Multi 20 Suoja- ja voiteluaine suojaa, voitelee ja syrjäyttää kosteuden. Sopii mm. koneiden ja laitteiden suojaamiseen varastoitaessa. Syrjäyttää kosteuden jättäen paksuhkon suojaavan märkäkalvon. Estää tehokkaasti korroosion syntymisen. Soveltuu myös teollisuudessa, maataloudessa ja kotitalouksissa käytettävien koneiden ja laitteiden kevyeen voiteluun. Käyttöohje: Ravista ennen käyttöä. Sumuta spray käsiteltävään kohteeseen. Huolehdi koneiden ja laitteiden oikeasta ja turvallisesta varastoinnista käyttäen Multi 20 voiteluainetta. Tilauksesta saatavana myös 4 ja 10 litran astioissa.

  Osh. 7,50 € Lue lisää
 • Spray Silikoni 400ml

  Spray Silikoni 400ml

  Maston Silikoni on korkealaatuinen väritön ja puhdas suoja- ja voiteluaine. Muodostaa suojaavan, värittömän kalvon, joka hylkii vettä ja estää esim. kumitiivisteiden jäätymisen ja haurastumisen. Sopii käytettäväksi teollisuudessa ja kotitalouksissa mm. muovi-, nahka-, metalli-, kumi- ja puupinnoilla käyttölämpötilan ollessa -45 °C - +305 °C. Maston Silikoni helpottaa työskentelyä ja pidentää käsiteltävän kohteen käyttöikää. Käyttöohjeet: Sumuta spray käsiteltävään kohteeseen. Toista käsittely riittävän usein Maston Siliconilla. Tilauksesta saatavana myös 4 ja 10 litran astioissa.

  Osh. 7,90 € Lue lisää
 • Spray Tekstiilien suoja-aine 150ml

  Spray Tekstiilien suoja-aine 150ml

  Maston Tekstiilisuoja muodostaa näkymättömän suojan likaantumista ja kastumista vastaan. Sopii kaikille nahka- ja kangaslaaduille sekä liikunta- ja harrastusasujen teknisille materiaaleille. Suojaa tehokkaasti muuttamatta materiaalin ulkonäköä tai ominaisuuksia. Käyttöohje Ravista pulloa ja sumuta tasaisesti kuivalle pinnalle n. 20 cm etäisyydeltä. Käyttövalmis pinnan kuivuttua. Uusi käsittely tarvittaessa.

  Osh. 6,95 € Lue lisää
 • Spray Tekstiilisuoja 400ml

  Spray Tekstiilisuoja 400ml

  Maston Tekstiilisuoja muodostaa näkymättömän suojan likaantumista ja kastumista vastaan. Sopii kaikille nahka- ja kangaslaaduille sekä liikunta- ja harrastusasujen teknisille materiaaleille. Suojaa tehokkaasti muuttamatta materiaalin ulkonäköä tai ominaisuuksia. Käyttöohje: Ravista pulloa ja sumuta tasaisesti kuivalle pinnalle n. 25 cm etäisyydeltä. Käyttövalmis pinnan kuivuttua. Uusi käsittely tarvittaessa.

  Osh. 11,00 € Lue lisää
 • Spray Ulkotekstiilien suoja-aine 400ml

  Spray Ulkotekstiilien suoja-aine 400ml

  Maston Ulkotekstiilien suoja-aine muodostaa näkymättömän suojan likaantumista ja kastumista vastaan. Sopii kaikille nahka- ja kangaslaaduille sekä liikunta- ja harrastusasujen teknisille materiaaleille. Suojaa tehokkaasti muuttamatta materiaalin ulkonäköä tai ominaisuuksia. Käyttöohje Ravista pulloa ja sumuta tasaisesti kuivalle pinnalle n. 20 cm etäisyydeltä. Käyttövalmis pinnan kuivuttua. Uusi käsittely tarvittaessa.

  Osh. 11,00 € Lue lisää