Puhdistus - Tekniset tuotteet - Maston
Maalattu portti Maalattu portti

TEKNISET TUOTTEET

Maston tarjoaa kattavan valikoiman teknokemian ratkaisuja vaativaan ammattilaiskäyttöön.
Tuotteemme ovat usein tärkeä osa asiakkaidemme tuotantoprosessia.

Useimmat tuotteet saatavana myös suuremmissa teollisuuspakkauksissa.
Kysy lisää myynnistämme, soita 020 7188 580.

Tutustu luotettaviin Maston-tuotteisiin!

Puhdistus

MAALAUSVINKKEJA

Rajaa tuotteita

 • Annostelija + seinäteline Handwash 4,5l-astialle

  Annostelija + seinäteline Handwash 4,5l-astialle

  Annostelilja ja seinäteline Maston TECmix Handwash Plus + 4,5 l Käsienpesuhyytelölle. Näin onnistut! Asenna seinäteline pakkauksen mukana tulevilla ruuveilla sopivaan paikkaan. Huomio asennuskorkeus, jotta pumpun käyttö onnistuu! Asenna pumppu pakkaukseen poistamalla korkin keskellä oleva rinkula joko painamalla tai käyttämällä apuna ruuvimeisseliä. Poista pumpusta kierteillä oleva musta rengas. Aseta pakkauksen kansi pumppuun ja kierrä musta rengas takaisin pumppuun. Kiristä rengasta siten, että kansi kiristyy pumppuyksikköön ja aseta pumppu takaisin pakkaukseen. Aseta pakkaus seinätelineen yläreunassa olevaa uraa vasten ja työnnä ylöspäin. Telineen jousi antaa periksi ja saat asetettua pakkauksen alareunan uraan.

  Osh. 41,00 € Lue lisää
 • Käsienpesuaine Handwash Plus+ 0,6l

  Käsienpesuaine Handwash Plus+ 0,6l

  Maston Handwash Plus+ on erittäin tehokas käsienpesuhyytelö vaikealle lialle. Sen sisältämät muovihiukkaset puhdistavat ihoystävällisesti mm. tervan, maalin, liiman, lakan jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, maalareille ja painoteollisuudelle sekä kaikkialle missä tarvitaan tehokasta käsienpuhdistusta. Näin onnistut! Älä kastele käsiäsi. Annostele Maston Handwash Plus+ hyytelöä käsiin ja hiero kunnes lika on irronnut. Huuhtele haalealla vedellä ja kuivaa. Säilytä astia suljettuna viileässä paikassa.

  Osh. 6,95 € Lue lisää
 • Käsienpesuaine Handwash Plus+ 4,5l

  Käsienpesuaine Handwash Plus+ 4,5l

  *Maston Handwash Plus+ on erittäin tehokas käsienpesuhyytelö vaikealle lialle. Sen sisältämät hiukkaset puhdistavat ihoystävällisesti mm. tervan, maalin, liiman, lakan jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, maalareille ja painoteollisuudelle sekä kaikkialle missä tarvitaan tehokasta käsienpuhdistusta. *Käyttöohje! Älä kastele käsiäsi. Annostele Maston Handwash Plus+ hyytelöä käsiin ja hiero kunnes lika on irronnut. Huuhtele haalealla vedellä ja kuivaa. Säilytä astia suljettuna viileässä paikassa.

  Osh. 31,00 € Lue lisää
 • PU-Cleaner 500ml

  PU-Cleaner 500ml

  Maston PU Cleaner on tehokas puhdistusaine tuoreelle polyuretaanieristysvaahdolle, pullojen ventiileille ja asennuspistooleille. Sopii myös liimojen puhdistamiseen sekä rasvan poistoon metallipinnoilta ennen silikonin ja polyuretaanin laittoa. Näin onnistut tuoreen saumaeristetahran poistossa: Paina suutinosa paikoilleen. Suihkuta tuoreet saumaeristetahrat puhdistusaineella, anna vaikuttaa ja pyyhi pois. Toista käsittely tarvittaessa. Aineella voidaan helposti puhdistaa myös saumaeriste pullon venttiili ja suutin. Puhdistusaine saattaa liuottaa joitakin muoveja, lakattuja pintoja ja tekstiilejä, joten vältä suihkuttamasta ainetta tahriintumattomiin pintoihin. Tehokas liuotus- ja puhdistusaine. Näin onnistut Saumapistoolin puhdistamisessa: Puhdista pistoolin istukka. Varmista, että suutinosan sisällä ollut tiivistysosa on kiinnittynyt puhdistusainepullon nousuputken päähän. Kiinnitä puhdistusainepullo pistooliin. Puhdista pistooli painamalla liipaisinta. Puhdistusaine ei tehoa kuivuneeseen saumaeristeeseen.

  Osh. 7,80 € Lue lisää
 • Puhallusspray 300ml

  Puhallusspray 300ml

  Maston Puhallusspray puhaltaa tehokkaasti pois pölyn ja irtolian. Erittäin kätevä elektronisten ja optisten laitteiden puhdistuksessa. Paineen määrä jopa 8 bar (+20 °C) . Huom! Ei sovellu kamerapeileihin. Käyttöohje: Kytke virta pois puhdistettavasta laitteesta. Sumuta sprayta puhdistettavalle pinnalle. Toista käsittely tarvittaessa. Käytettäessä pullon on oltava pystyasennossa. HUOM! Tulenarkaa – ei saa sumuttaa sähkölaitteisiin virran ollessa kytkettynä

  Osh. 13,00 € Lue lisää
 • Spray Electro Clean 400ml

  Spray Electro Clean 400ml

  Maston Electro Clean on korkealaatuinen sähkö- ja optisten laitteiden puhdistusaine. Puhdistaa tehokkaasti ja haihtuu kokonaan. Sopii erinomaisesti elektronisten laitteiden puhdistamiseen. Huom! Saattaa vahingoittaa herkkiä kumi- ja muoviosia. Käyttöohje: Kytke virta pois puhdistettavasta laitteesta. Sumuta puhdistettavaan kohteeseen. Ennen virran uudelleen kytkemistä anna vaikuttaa 10-20 min, jotta liuottimet ja ponneaine haihtuvat. HUOM! Tulenarkaa – ei saa sumuttaa sähkölaitteisiin virran ollessa kytkettynä

  Osh. 7,20 € Lue lisää
 • Spray Liuotinpesu 400ml

  Spray Liuotinpesu 400ml

  Maston Liuotinpesu on pesu- ja puhdistusaine, joka puhdistaa tehokkaasti rasvan, öljyn, maantiesuolan ja bitumin sekä muun irtolian. Käyttöohje: Pese suihkuttamalla liuotinpesuainetta kohteeseen. Anna vaikuttaa 5-15 min, kohteen likaisuudesta riippuen. Huuhtele lika ja Liuotinpesu pois lämpimällä vedellä. Toista käsittely tarvittaessa. Ei saa suihkuttaa kuumaan tai lämpimään kohteeseen.

  Osh. 5,90 € Lue lisää
 • Spray MEK 400ml

  Spray MEK 400ml

  Spray MEK (metyylietyyliketoni) puhdistusspray on monipuolinen ja tehokas liuotin moniin kohteisiin. Puhdistaa liimat, musteet, rasvat, öljyt, vahat ja magneettiteipit kovilta pinnoilta. Käyttöohje: Suuntaa riittävä suihkupainallus puhdistuskohteeseen. Normaalisti aerosolin paine riittää sellaisenaan tarvittavaan puhdistukseen. Voit myös käyttää erillistä harjaa tai pensseliä suihkutuksen lisäksi helpottaaksesi erittäin likaisen kohdan puhdistusta.

  Osh. 9,90 € Lue lisää
 • Spray Puhdistusvaahto 400ml

  Spray Puhdistusvaahto 400ml

  Maston Puhdistusvaahto on tehokas puhdistusaine lähes kaikille koville pinnoille. Puhdistusvaahto on suunniteltu irrottamaan monenlaista likaa kuten rasvaa, nokea ja öljyä. Sopii hyvin lasi- ja peilipinnoille, muoville sekä maalatuille ja lakatuille pinnoille. Miellyttävä sitruunan tuoksu. Käyttö: Ravistetaan hyvin 15-20 sek. ajan. Sumutetaan kohteeseen ja annetaan vaikuttaa hetki, pyyhitään pois nukkaamattomalla paperi- tai kangasliinalla. Toista käsittely tarvittaessa.

  Osh. 5,95 € Lue lisää
 • Spray Rasvanpoistaja 400 ml

  Spray Rasvanpoistaja 400 ml

  Maston Rasvanpoistaja on tehokas ja nopeasti kuivuva. Poistaa rasvan, öljyn, jarrunesteen, voiteluaineet, tervan, liimat yms. epäpuhtaudet metalli- ja kovista pinnoista. Poistaa myös lian moottoreiden ja koneiden työkalujen, ketjujen pinnoilta ja soveltuu hyvin jarru- ja kytkinpintojen puhdistukseen. Huomioithan, että tuote saattaa vahingoittaa herkkiä kumi- ja muoviosia. Ravistettava ennen käyttöä.

  Osh. 5,80 € Lue lisää