Liuottimet ja ohenteet - Tekniset tuotteet - Maston
Maalattu portti Maalattu portti

TEKNISET TUOTTEET

Maston tarjoaa kattavan valikoiman teknokemian ratkaisuja vaativaan ammattilaiskäyttöön.
Tuotteemme ovat usein tärkeä osa asiakkaidemme tuotantoprosessia.

Useimmat tuotteet saatavana myös suuremmissa teollisuuspakkauksissa.
Kysy lisää myynnistämme, soita 020 7188 580.

Tutustu luotettaviin Maston-tuotteisiin!

Liuottimet ja ohenteet

MAALAUSVINKKEJA

Rajaa tuotteita

 • Asetoni 450ml

  Asetoni 450ml

  Maston Asetoni on tehokas liima- ja maalitahrojen poistaja. Lisäksi se sopii rasvanpoistoon ja muuhun puhdistukseen sekä tuoreiden polyuretaanitahrojen poistoon. Varmista tuotteen sopivuus puhdistettavalle pinnalle, kokeile ensin pienelle alueelle. Saattaa vahingoittaa herkkiä materiaaleja kuten joitakin muoveja Soveltuu myös asetoniohenteisten tuotteiden ohentamiseen. Suositeltavat työskentelyolosuhteet: Ilman lämpö +15 - +25°C. Ilman suhteellinen kosteus alle 50% RH.

  Osh. 6,50 € Lue lisää
 • IPA Cleaner 450ml

  IPA Cleaner 450ml

  Maston IPA Cleaner, Isopropanoli on tehokas yleispuhdistusaine. Isopropanolia voidaan käyttää lian ja rasvan puhdistamiseen tai liuottimena. Käyttöohje: Puhdista irtonainen lika pois puhdistettavalta pinnalta. Kostuta riepu IPA Cleaneriin ja pyyhi puhdistettava pinta. IPA Cleaner haihtuu nopeasti ja poistaa rasvan ja muut epäpuhtaudet erittäin tehokkaasti. Tarvittaessa uusi käsittely.

  Osh. 8,30 € Lue lisää
 • Ksyleeni 450ml

  Ksyleeni 450ml

  Maston Ksyleeni on tehokas liuotin kuivuneiden liimatahrojen poistoon. Tuote on myös erittäin tehokas liuotin pintojen rasvanpoistoon ja muuhun puhdistukseen. Varmista tuotteen sopivuus puhdistettavalle pinnalle, saattaa vahingoittaa herkkiä materiaaleja kuten joitakin muoveja. Soveltuu ohenteeksi esim. Maston Hammer ja Modena maalien ohentamiseen ja työkalujen pesuun. Suositeltavat työskentelyolosuhteet: Ilman lämpö +15 - +25°C. Ilman suhteellinen kosteus alle 50% RH.

  Osh. 6,50 € Lue lisää
 • Tinneri 450ml

  Tinneri 450ml

  Maston Tinneri on tehokas liuotin rasvanpoistoon ja muuhun puhdistamiseen. Varmista tuotteen sopivuus puhdistettavalle pinnalle, kokeile ensin pienelle alueelle. Saattaa vahingoittaa herkkiä materiaaleja, kuten tiettyjä muoveja. Soveltuu myös liuotinohenteisten maalien ja lakkojen ohentamiseen. Suositeltavat työskentelyolosuhteet: Ilman lämpö +15 - +25°C. Ilman suhteellinen kosteus alle 50% RH.

  Osh. 6,50 € Lue lisää