Käsien pesu - Tekniset tuotteet - Maston
Maalattu portti Maalattu portti

TEKNISET TUOTTEET

Maston tarjoaa kattavan valikoiman teknokemian ratkaisuja vaativaan ammattilaiskäyttöön.
Tuotteemme ovat usein tärkeä osa asiakkaidemme tuotantoprosessia.

Useimmat tuotteet saatavana myös suuremmissa teollisuuspakkauksissa.
Kysy lisää myynnistämme, soita 020 7188 580.

Tutustu luotettaviin Maston-tuotteisiin!

Käsien pesu

 • Annostelija + seinäteline Handwash 4,5l-astialle

  Annostelija + seinäteline Handwash 4,5l-astialle

  Annostelilja ja seinäteline Maston TECmix Handwash Plus + 4,5 l Käsienpesuhyytelölle. Näin onnistut! Asenna seinäteline pakkauksen mukana tulevilla ruuveilla sopivaan paikkaan. Huomio asennuskorkeus, jotta pumpun käyttö onnistuu! Asenna pumppu pakkaukseen poistamalla korkin keskellä oleva rinkula joko painamalla tai käyttämällä apuna ruuvimeisseliä. Poista pumpusta kierteillä oleva musta rengas. Aseta pakkauksen kansi pumppuun ja kierrä musta rengas takaisin pumppuun. Kiristä rengasta siten, että kansi kiristyy pumppuyksikköön ja aseta pumppu takaisin pakkaukseen. Aseta pakkaus seinätelineen yläreunassa olevaa uraa vasten ja työnnä ylöspäin. Telineen jousi antaa periksi ja saat asetettua pakkauksen alareunan uraan.

  Osh. 41,00 € Lue lisää
 • Käsienpesuaine Handwash Plus+ 0,6l

  Käsienpesuaine Handwash Plus+ 0,6l

  Maston Handwash Plus+ on erittäin tehokas käsienpesuhyytelö vaikealle lialle. Sen sisältämät muovihiukkaset puhdistavat ihoystävällisesti mm. tervan, maalin, liiman, lakan jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, maalareille ja painoteollisuudelle sekä kaikkialle missä tarvitaan tehokasta käsienpuhdistusta. Näin onnistut! Älä kastele käsiäsi. Annostele Maston Handwash Plus+ hyytelöä käsiin ja hiero kunnes lika on irronnut. Huuhtele haalealla vedellä ja kuivaa. Säilytä astia suljettuna viileässä paikassa.

  Osh. 6,95 € Lue lisää
 • Käsienpesuaine Handwash Plus+ 4,5l

  Käsienpesuaine Handwash Plus+ 4,5l

  *Maston Handwash Plus+ on erittäin tehokas käsienpesuhyytelö vaikealle lialle. Sen sisältämät hiukkaset puhdistavat ihoystävällisesti mm. tervan, maalin, liiman, lakan jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, maalareille ja painoteollisuudelle sekä kaikkialle missä tarvitaan tehokasta käsienpuhdistusta. *Käyttöohje! Älä kastele käsiäsi. Annostele Maston Handwash Plus+ hyytelöä käsiin ja hiero kunnes lika on irronnut. Huuhtele haalealla vedellä ja kuivaa. Säilytä astia suljettuna viileässä paikassa.

  Osh. 31,00 € Lue lisää