Hoito ja puhdistus - Tekniset tuotteet - Maston
Maalattu portti Maalattu portti

TEKNISET TUOTTEET

Maston tarjoaa kattavan valikoiman teknokemian ratkaisuja vaativaan ammattilaiskäyttöön.
Tuotteemme ovat usein tärkeä osa asiakkaidemme tuotantoprosessia.

Useimmat tuotteet saatavana myös suuremmissa teollisuuspakkauksissa.
Kysy lisää myynnistämme, soita 020 7188 580.

Tutustu luotettaviin Maston-tuotteisiin!

Hoito ja puhdistus

Rajaa tuotteita

 • Spray Electro Clean 400ml

  Spray Electro Clean 400ml

  Maston Electro Clean on korkealaatuinen sähkö- ja optisten laitteiden puhdistusaine. Puhdistaa tehokkaasti ja haihtuu kokonaan. Sopii erinomaisesti elektronisten laitteiden puhdistamiseen. Huom! Saattaa vahingoittaa herkkiä kumi- ja muoviosia. Käyttöohje: Kytke virta pois puhdistettavasta laitteesta. Sumuta puhdistettavaan kohteeseen. Ennen virran uudelleen kytkemistä anna vaikuttaa 10-20 min, jotta liuottimet ja ponneaine haihtuvat. HUOM! Tulenarkaa – ei saa sumuttaa sähkölaitteisiin virran ollessa kytkettynä

  Osh. 7,90 € Lue lisää
 • Spray IPA Cleaner 400ml

  Maston Isopropanoli on tehokas yleispuhdistusaine. Isopropanolia voidaan käyttää lian ja rasvan puhdistamiseen tai liuottimena. Soveltuu useimmille materiaaleille, varmista soveltuvuus ennen käyttöä.

  Osh. 7,95 € Lue lisää
 • Spray Jarrupuhdistaja 600ml

  Spray Jarrupuhdistaja 600ml

  Maston Jarrupuhdistaja poistaa tehokkaasti rasvan, öljyn yms. epäpuhtaudet metalli- ja kovista pinnoista. Huomioithan, että tuote saattaa vahingoittaa herkkiä kumi- ja muoviosia.

  Osh. 8,90 € Lue lisää
 • Spray Liuotinpesu 400ml

  Spray Liuotinpesu 400ml

  Maston Liuotinpesu on pesu- ja puhdistusaine, joka puhdistaa tehokkaasti rasvan, öljyn, maantiesuolan ja bitumin sekä muun irtolian. Käyttöohje: Pese suihkuttamalla liuotinpesuainetta kohteeseen. Anna vaikuttaa 5-15 min, kohteen likaisuudesta riippuen. Huuhtele lika ja Liuotinpesu pois lämpimällä vedellä. Toista käsittely tarvittaessa. Ei saa suihkuttaa kuumaan tai lämpimään kohteeseen.

  Osh. 6,25 € Lue lisää
 • Spray MEK 400ml

  Spray MEK 400ml

  Spray MEK (metyylietyyliketoni) puhdistusspray on monipuolinen ja tehokas liuotin moniin kohteisiin. Puhdistaa liimat, musteet, rasvat, öljyt, vahat ja magneettiteipit kovilta pinnoilta. Käyttöohje: Suuntaa riittävä suihkupainallus puhdistuskohteeseen. Normaalisti aerosolin paine riittää sellaisenaan tarvittavaan puhdistukseen. Voit myös käyttää erillistä harjaa tai pensseliä suihkutuksen lisäksi helpottaaksesi erittäin likaisen kohdan puhdistusta.

  Osh. 10,25 € Lue lisää
 • Spray Puhdistusvaahto 400ml

  Spray Puhdistusvaahto 400ml

  Maston Puhdistusvaahto on tehokas puhdistusaine lähes kaikille koville pinnoille. Puhdistusvaahto on suunniteltu irrottamaan monenlaista likaa kuten rasvaa, nokea ja öljyä. Sopii hyvin lasi- ja peilipinnoille, muoville sekä maalatuille ja lakatuille pinnoille. Miellyttävä sitruunan tuoksu. Käyttö: Ravistetaan hyvin 15-20 sek. ajan. Sumutetaan kohteeseen ja annetaan vaikuttaa hetki, pyyhitään pois nukkaamattomalla paperi- tai kangasliinalla. Toista käsittely tarvittaessa.

  Osh. 6,25 € Lue lisää
 • Spray Thunder puhdistusvaahto 400ml

  Spray Thunder puhdistusvaahto 400ml

  Thunder puhdistusvaahto: Valumaton ja tehokas puhdistusaine lähes kaikille pinnoille. Puhdistusvaahto on suunniteltu irrottamaan monenlaista likaa kuten nokea, pikeä, rasvaa, jarrupölyä yms. Soveltuu käytettäväksi kaikilla pestävillä maalipinnoilla, kumilla, metallilla, lasilla ja soveltuu myös verhoilun puhdistukseen. Ei sisällä myrkyllisiä kemikaaleja. Käyttö: Ravistetaan hyvin 15-20 sek. ajan. Sumutetaan kohteeseen ja annetaan vaikuttaa puolesta minuutista reiluun minuuttiin. Pyyhitään tai huuhdotaan pois.

  Osh. 10,50 € Lue lisää