Erikoistuotteet - Tekniset tuotteet - Maston
Maalattu portti Maalattu portti

TEKNISET TUOTTEET

Maston tarjoaa kattavan valikoiman teknokemian ratkaisuja vaativaan ammattilaiskäyttöön.
Tuotteemme ovat usein tärkeä osa asiakkaidemme tuotantoprosessia.

Useimmat tuotteet saatavana myös suuremmissa teollisuuspakkauksissa.
Kysy lisää myynnistämme, soita 020 7188 580.

Tutustu luotettaviin Maston-tuotteisiin!

Erikoistuotteet

Rajaa tuotteita

 • Kylmäspray 200ml

  Kylmäspray 200ml

  Maston Kylmäspray on tehokas apu asennus- ja purkutöissä, joissa tarvitaan nopeasti erittäin kylmä lämpötila. Sopii käytettäväksi virtapiirien tarkistuksessa, pienten laakereiden, helojen ja karojen kiinni laitossa ja sovituksessa. Lisäksi Maston Kylmäspray on erinomainen apu elektronisten ja mekaanisten vikojen toteamiseen, jäähdyttää tehokkaasti ja nopeasti jopa -55 °C:een. HUOM! Ei saa suihkuttaa iholle – paleltumisvaara. Käyttöohje: Sumuta suoraan jäähdytettävään kohteeseen. Kohde jäähtyy välittömästi. Mikäli mahdollista käytä suojakäsineitä.

  Osh. 11,10 € Lue lisää
 • PU-Cleaner 500ml

  PU-Cleaner 500ml

  Maston PU Cleaner on tehokas puhdistusaine tuoreelle polyuretaanieristysvaahdolle, pullojen ventiileille ja asennuspistooleille. Sopii myös liimojen puhdistamiseen sekä rasvan poistoon metallipinnoilta ennen silikonin ja polyuretaanin laittoa. Näin onnistut tuoreen saumaeristetahran poistossa: Paina suutinosa paikoilleen. Suihkuta tuoreet saumaeristetahrat puhdistusaineella, anna vaikuttaa ja pyyhi pois. Toista käsittely tarvittaessa. Aineella voidaan helposti puhdistaa myös saumaeriste pullon venttiili ja suutin. Puhdistusaine saattaa liuottaa joitakin muoveja, lakattuja pintoja ja tekstiilejä, joten vältä suihkuttamasta ainetta tahriintumattomiin pintoihin. Tehokas liuotus- ja puhdistusaine. Näin onnistut Saumapistoolin puhdistamisessa: Puhdista pistoolin istukka. Varmista, että suutinosan sisällä ollut tiivistysosa on kiinnittynyt puhdistusainepullon nousuputken päähän. Kiinnitä puhdistusainepullo pistooliin. Puhdista pistooli painamalla liipaisinta. Puhdistusaine ei tehoa kuivuneeseen saumaeristeeseen.

  Osh. 8,10 € Lue lisää
 • Spray Vuodonilmaisija 300ml

  Spray Vuodonilmaisija 300ml

  Maston Vuodonilmaisija auttaa paikallistamaan nopeasti vuodot mm. letkuista, putkista, liitoksista ja saumoista. Se muodostaa selkeästi havaittavia kuplia vuotokohtaan. Soveltuu erinomaisesti neste-, kaasu- ja ilmaputkistojen tarkistukseen. Maston Vuodonilmaisija on palamaton. Käyttöohje Sumuta suoraan tarkistettavaan kohteeseen. Mikäli kohteessa on vuoto se havaitaan välittömästi kuplien avulla.

  Osh. 12,10 € Lue lisää