Spray RUBBER Shield Väritön kiiltävä 400ml - Maston

SPRAYMAALIT

SPRAYMAALIT - KAIKILLE PINTAMATERIAALEILLE

Maston spraymaalit soveltuvat lähes kaikkien pintojen maalaukseen, ja niillä voit maalata lähes kaikkia materiaaleja, kuten puuta, metallia, lasia, kiveä, betonia ja kovia muoveja. Maston erikoispohjamaalien avulla myös pehmeät muovit ja ruosteiset pinnat on mahdollista maalata.

Tuotteen tiedot

Spray RUBBER Shield Väritön kiiltävä 400ml

Spray RUBBER Shield Väritön kiiltävä 400ml

RUBBER Shield -spray - Tuotenumero: 1950332

RUBBERshield® on vallankumouksellinen naarmuja ja bensiiniä kestävä pinnoite. Se on suunniteltu valmiille pinnoille, jotka on päällystetty ensin RUBBERcomp® kumimaalilla. RUBBERshield® pinnoittaa ja päällystää tehokkaasti alle jäävän kumikerroksen. RUBBERshield® pysyy joustavana ja kimmoisana eikä halkeile tai haurastu äärimmäisissäkään sääolosuhteissa. RUBBERshield® pinnoitteen kovuutta, naarmuuntumisenkestoa sekä liuotinkestävyyttä voidaan verrata autojen alkuperäisiin 2-komponenttilakkoihin. Testattu ja toimii lämpötiloissa -30 °C + 90 °C.

Käyttöohje

Ensimmäinen kerros RUBBERcomp® kumimaalia noudattaen sen käyttöohjeita. Maalaa useita, minimissään 3 kerrosta saavuttaaksesi tarpeeksi vahvan kalvon paksuuden. Anna RUBBERcomp® pinnan kuivua kunnes se on täysin kuiva.

Maalaa ensin RUBBERshield® spraylla yksi kerros vaakasuunnassa. Anna kuivua pari minuuttia. Toinen kerros pystysuoraan. Lopuksi kolmas märkä kerros vaakasuoraan.

KUIVUMISAIKA

Kuivumisaika (20 °C: ssa, 50% suhteellinen ilmankosteus):

Pölykuiva: 30 minuuttia

Kosketuskuiva: 60 minuutin kuluttua

Käyttöönottokuiva: 2 päivää

Lopullinen kovuus 7 päivää

Vältä kovaa rasitusta ensimmäisen viikon aikana. Lopullisen kovuuden saavuttaminen voi viedä aikaa useampia viikkoja.

Viileissä lämpötiloissa kuivumisajat voivat olla pidemmät. Lämpötila vaikuttaa pinnan laatuun sekä ominaisuuksiin.

Osh. 24,95 € Jälleenmyyjät