Pohjamaali - Spraymaalit - Maston

SPRAYMAALIT

SPRAYMAALIT - KAIKILLE PINTAMATERIAALEILLE

Maston spraymaalit soveltuvat lähes kaikkien pintojen maalaukseen, ja niillä voit maalata lähes kaikkia materiaaleja, kuten puuta, metallia, lasia, kiveä, betonia ja kovia muoveja. Maston erikoispohjamaalien avulla myös pehmeät muovit ja ruosteiset pinnat on mahdollista maalata.

Pohjamaali

Pohjamaali ulko- ja sisäkäyttöön. Suositellaan käytettäväksi, kun halutaan varmistaa hyvä tartunta pintamaalille. Sopii puu-, metalli-, kivi- ja lasipinnoille sekä useille muoveille. Varmista pohjamaalin sopivuus pienelle alueelle ennen varsinaista pohjamaalausta.

MAALAUSVINKKEJA

Rajaa tuotteita

 • Spray 1K Happopohjamaali 400ml

  Spray 1K Happopohjamaali 400ml

  Maston 1K Happopohjamaali on yksikomponenttinen pohjamaali, joka soveltuu erinomaisesti myös hiontamaaliksi. Sisältää erittäin hyvän korroosiosuojan, tarttuu ja täyttää hyvin. Hitsattavissa! Päällemaalattavissa useimmilla maalityypeillä, myös vesiohenteisilla noin 15 min kuluttua. Käyttöohje: Puhdista pinta huolellisesti epäpuhtauksista. Ravista purkkia 2 min ajan. Suorita koemaalaus. Suihkuta useita ohuita kerroksia muutaman minuutin välein. Pohjamaalina käytettäessä 2 kerrosta (15 mikronin kerros) riittää - hiottavissa n. 15 min kuluttua. Hiontamaalina käytettäessä 4 kerrosta (30-50 mikronin kerros) - hiottavissa n. 45 min / kevyt hionta tai n. 90 min / märkähionta. Tuote sopii hiotulle alumiinille, pellille ja sinkitylle pellille. Voidaan käyttää myös teräksen ulkovarastointipinnoitteena 3 kuukauden ajan kuivakalvon paksuuden ollessa vähintään 50 mikronia. Käytön jälkeen käännä pullo ylösalaisin ja paina suutinta kunnes purkista tulee vain ponneainetta. MAL 3-5

  Osh. 10,25 € Lue lisää
 • Spray Muovipohjamaali 400ml

  Spray Muovipohjamaali 400ml

  Maston Muovipohjamaali spray on kovamuovisten tuotteiden pohjamaali sisä- ja ulkokäyttöön. Erinomaisen tartuntaominaisuutensa ansiosta maalia voidaan käyttää mm. kovamuovisten ajoneuvon osien ja muovipintaisten huonekalujen pohjamaalaukseen. Varmista pohjamaalin sopivuus pienelle alueelle ennen varsinaista pohjamaalausta. Pintamaalaus millä vain Mastonin maalilla poislukien kuumankesto- ja HAMMER -spraymaalit. [VIDEO Plastic Primer](https://www.youtube.com/watch?v=a08OdzHwt_8)

  Osh. 10,25 € Lue lisää
 • Spray Pohjamaali Alumiini & Galvanoitu metalli 400ml

  Spray Pohjamaali Alumiini & Galvanoitu metalli 400ml

  Maston Aluminium & Galvanized Primer on helppokäyttöinen ja nopeasti kuivuva erikoispohjamaali alumiinipinnoille. Muodostaa mikroskooppisen rakenteen ja tiiviin sidoksen pintamaalin kanssa sekä ehkäisee maalin hilseilemistä ja irtoamista. Sileän, harmaan pinnan päälle voidaan maalata lähes millä tahansa maalilla.

  Osh. 10,25 € Lue lisää
 • Spray Styroksipohjamaali 400ml

  Spray Styroksipohjamaali 400ml

  Maston Styroksipohjamaali spray tarjoaa täydellisen ratkaisun kaikille styroksipohjaisille materiaaleille. Se luo suojaavan pinnan ja estää liuottimien aiheuttamat vahingot. Samalla se tasoittaa karheaa pintaa ja toimii täytteenä epätasaisella styroksilla. Anna pinnan kuivua noin 2 tuntia, jonka jälkeen voit käyttää pintamaalina joko akryyli- tai vesipohjaista maalia. Puhdista pinta ja suihkuta pohjamaali. Anna kuivaa noin 2 tuntia ennen pintamaalin päällemaalaamista. Riittoisuus n. 2m2.

  Osh. 9,85 € Lue lisää