Spraymaali Roiskekaton korjausmaali 400ml - Maston

SPRAYMAALIT

SPRAYMAALIT - KAIKILLE PINTAMATERIAALEILLE

Maston spraymaalit soveltuvat lähes kaikkien pintojen maalaukseen, ja niillä voit maalata lähes kaikkia materiaaleja, kuten puuta, metallia, lasia, kiveä, betonia ja kovia muoveja. Maston erikoispohjamaalien avulla myös pehmeät muovit ja ruosteiset pinnat on mahdollista maalata.

Tuotteen tiedot

Spraymaali Roiskekaton korjausmaali 400ml

Spraymaali Roiskekaton korjausmaali 400ml

Kotimaalisarja - Tuotenumero: 1801001

Maalaa nopeasti ja vaivattomasti tehdaslaatuista jälkeä. Uudet akryylipohjaiset Maston kodinsarjan spraymaalit peittävät yhdellä maalauskerralla. Niillä maalattu pinta on kosketuskuiva 15 minuutissa. Maalit soveltuvat puu-, metalli-, kovamuovi-, kivi-, lasi-, ja betonipinnoille sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Kiiltoaste himmeä.

Valkoinen peittoväri erityisesti roiskekattojen ja seinämaalijälkien pienten halkeamien, epätasaisuuksien ja värivirheiden korjaamiseen kivi-, betoni-, puu- ja metallipinnoille. Erinomaiset peitto-ominaisuudet. Valumaton. Muodostaa peittävän, tasaisen kerroksen yhdellä maalauskerralla.

Mikäli pienelle korjattavalle roiskepinnalle halutaan struktuuri, suosittelemme useita paksuja maalauskerroksia läheltä ruiskuttaen. Struktuuri tehdään kynämäisellä puikolla painaen.

Kosketuskuiva 60min. Läpikuiva 24h.

Osh. 14,00 € Jälleenmyyjät