Oheistarvike - Spraymaalit - Maston

SPRAYMAALIT

SPRAYMAALIT - KAIKILLE PINTAMATERIAALEILLE

Maston spraymaalit soveltuvat lähes kaikkien pintojen maalaukseen, ja niillä voit maalata lähes kaikkia materiaaleja, kuten puuta, metallia, lasia, kiveä, betonia ja kovia muoveja. Maston erikoispohjamaalien avulla myös pehmeät muovit ja ruosteiset pinnat on mahdollista maalata.

Oheistarvike

MAALAUSVINKKEJA

Rajaa tuotteita

 • Bosch Maaliruisku PFS 3000-2

  Bosch Maaliruisku PFS 3000-2

  Monipuolinen: ALLPaint-järjestelmän ansiosta samalla maaliruiskulla voi käyttää sekä liuotin- että vesiohenteisia maaleja Kätevä: ConstantFeed-maalisäiliö SDS-lukituksella mahdollistaa ruiskuttamisen kaikkiin suuntiin ja nopean täyttämisen Intuitiivinen: Helppokäyttöiset, värikoodatut ja ikoneilla kuvatut säädöt Liikuteltava: Erittäin kompakti ja varustettu pehmustetulla kantohihnalla Patentoitu ratkaisu, maaliruisku toimii ruiskutussuunnasta riippumatta! Teho 650w Maalinlevitys 300ml/min Maalausnopeus 2m²/min Säiliö 1000 ml Letkun pituus 2 m Ohennus: liuotinohenteinen maali 0-5%, vesiohenteinen maali 5-10%

  Osh. 149,00 € Lue lisää
 • Bosch Maaliruisku PFS 5000 E

  Bosch Maaliruisku PFS 5000 E

  Monipuolinen: ALLPaint-järjestelmän ansiosta samalla maaliruiskulla voi käyttää sekä liuotin- että vesiohenteisia maaleja Tehokas: Uuden 1200 W moottorin ansiosta kaikkia liuotin- ja vesiohenteisia maaleja voidaan ruiskuttaa ohentamattomina Kätevä: ConstantFeed-maalisäiliö, seuraa-toiminto pyörillä, 4 m ilmaletku ja integroitu säilytysratkaisu Intuitiivinen: Helppokäyttöiset, värikoodatut ja ikoneilla kuvatut säädöt Patentoitu ratkaisu, maaliruisku toimii ruiskutussuunnasta riippumatta! Teho 1200 W Maalin levitys 500ml/min Maalausnoues 3m²/min Säiliö 1000 ml Letkun pituus 4 m Ohennus: liuotinohenteinen maali 0%, vesiohenteinen maali 0-5%

  Osh. 209,00 € Lue lisää
 • Bosch PFS 3000-2 & 5000 E pistooli

  Bosch PFS 3000-2 & 5000 E pistooli

  Sopii Bosch PFS 3000-2 & 5000 E maaliruiskuihin.

  Osh. 43,00 € Lue lisää
 • Bosch PFS Lisäsäiliö 1000ml

  Bosch PFS Lisäsäiliö 1000ml

  SDS-lukitus, tilavuus 1000ml. Sopii Bosch PFS 3000-2 ja PFS 5000-E AllPaint maaliruiskuihin.

  Osh. 19,95 € Lue lisää
 • Bosch Suutinsarja

  Bosch Suutinsarja

  Suutin lasyyreille (harmaa) Suutin seinämaalille (valkoinen) Suutin lakkamaaleille (musta)

  Osh. 12,00 € Lue lisää
 • Maalauspistooli NEON marking/Linemark Traffic

  Maalauspistooli NEON marking/Linemark Traffic

  Helppokäyttöinen maalauspistooli ammattilaiskäyttöön. Herkkä liipaisin helpottaa työpäivääsi, kun merkattavia pintoja on paljon. Kätevä kiinnityslenkki mahdollistaa pistoolin roikottamisen työasussa. Sopii Maston NEON merkkausväreille ja LINE MARK Traffic maaleille. *Merkkauspistoolin käyttöohje: *1. Aloitus: valmista aerosoli käyttöä varten: ravista ja avaa (NEON) tai poista (LINE MARK Traffic) korkki. *2. Paina nuolta saadaksesi luistin siirtymään taaksepäin. *3. Aseta aerosoli takapysäyttäjään. *4. Paina nuolta, viedäksesi luistin eteen ja laita suutin kunnolla paikoilleen, varmista kontakti oranssin suutinkappaleen kanssa. *5. Paina liipasinta ja merkkaa pinta. *6. Aerosolin poistamiseksi, paina nuolta ja siirrä liukua taaksepäin. Muista tyhjentää suutin!

  Osh. 40,50 € Lue lisää
 • Maalausvaunu Linemark Traffic

  Maalausvaunu Linemark Traffic

  Maalausvaunun avulla maalaat siististi ajoratojen rajat, viivat paikoitusaluisiin ym. esim. asfaltille, betonille, kivelle, nurmelle ja tekonurmelle. Kahva (varsi) 90cm korkeudella ja alaosan mitat renkaista renkaisiin 33x68cm. Leveyssäätö 5-10cm.

  Osh. 215,00 € Lue lisää
 • Merkkausvarsi pitkä NEON marking/Linemark Traffic

  Merkkausvarsi pitkä NEON marking/Linemark Traffic

  1-pyöräinen maalausvarsi on kätevä apuväline, kun merkattavat pinnat ovat maan tasolla. Sopii Maston NEON merkkausväreille ja LINEMARK Traffic maaleille. *Merkkausvarren käyttöohje: *1. Aloitus: valmista aerosoli käyttöä varten: ravista ja avaa (NEON) tai poista (LINE MARK Traffic) korkki. *2. Paina nuolta saadaksesi luistin siirtymään taaksepäin. *3. Aseta aerosoli takapysäyttäjään. *4. Paina nuolta, viedäksesi luistin eteen ja laita suutin kunnolla paikoilleen, varmista kontakti oranssin suutinkappaleen kanssa. *5. Paina liipasinta ja merkkaa pinta. *6. Aerosolin poistamiseksi, paina nuolta ja siirrä liukua taaksepäin. Muista tyhjentää suutin!

  Osh. 60,50 € Lue lisää
 • Spraykahva

  Spraykahva

  Kahva helpottamaan spraymaalausta. Kiinnitä spraypurkki kahvaan niin maalaussormi ei kipeydy turhaan. Maston Spraykahvalla saat tasaisen ja ammattimaisen pinnan helposti. Tuote on isojen pintojen maalaamisessa ehdoton apuväline. Lukittuvan kauluksen ansiosta spraypurkki pysyy kahvassa tiiviisti. Kahva on uudelleenkäytettävä. Ohjeet: Pidä spraypullosta kiinni ja työnnä spraykahvaa vaakatasossa suuttimen päälle. Kierrä purkkia, kunnes suuttimet osoittavat eteenpäin. Paina kahva loppuun saakka, niin että se on tukevasti kiinni.

  Osh. 9,90 € Lue lisää