Oheistarvike - Spraymaalit - Maston

SPRAYMAALIT

SPRAYMAALIT - KAIKILLE PINTAMATERIAALEILLE

Maston spraymaalit soveltuvat lähes kaikkien pintojen maalaukseen, ja niillä voit maalata lähes kaikkia materiaaleja, kuten puuta, metallia, lasia, kiveä, betonia ja kovia muoveja. Maston erikoispohjamaalien avulla myös pehmeät muovit ja ruosteiset pinnat on mahdollista maalata.

Oheistarvike

MAALAUSVINKKEJA

Rajaa tuotteita

 • Maalauspistooli NEON marking/Linemark Traffic

  Maalauspistooli NEON marking/Linemark Traffic

  Helppokäyttöinen maalauspistooli ammattilaiskäyttöön. Herkkä liipaisin helpottaa työpäivääsi, kun merkattavia pintoja on paljon. Kätevä kiinnityslenkki mahdollistaa pistoolin roikottamisen työasussa. Sopii Maston NEON merkkausväreille ja LINE MARK Traffic maaleille. *Merkkauspistoolin käyttöohje: *1. Aloitus: valmista aerosoli käyttöä varten: ravista ja avaa (NEON) tai poista (LINE MARK Traffic) korkki. *2. Paina nuolta saadaksesi luistin siirtymään taaksepäin. *3. Aseta aerosoli takapysäyttäjään. *4. Paina nuolta, viedäksesi luistin eteen ja laita suutin kunnolla paikoilleen, varmista kontakti oranssin suutinkappaleen kanssa. *5. Paina liipasinta ja merkkaa pinta. *6. Aerosolin poistamiseksi, paina nuolta ja siirrä liukua taaksepäin. Muista tyhjentää suutin!

  Osh. 40,50 € Lue lisää
 • Maalausvaunu Linemark Traffic

  Maalausvaunu Linemark Traffic

  Maalausvaunun avulla maalaat siististi ajoratojen rajat, viivat paikoitusaluisiin ym. esim. asfaltille, betonille, kivelle, nurmelle ja tekonurmelle. Kahva (varsi) 90cm korkeudella ja alaosan mitat renkaista renkaisiin 33x68cm. Leveyssäätö 5-10cm.

  Osh. 215,00 € Lue lisää
 • Merkkausvarsi pitkä NEON marking/Linemark Traffic

  Merkkausvarsi pitkä NEON marking/Linemark Traffic

  1-pyöräinen maalausvarsi on kätevä apuväline, kun merkattavat pinnat ovat maan tasolla. Sopii Maston NEON merkkausväreille ja LINEMARK Traffic maaleille. *Merkkausvarren käyttöohje: *1. Aloitus: valmista aerosoli käyttöä varten: ravista ja avaa (NEON) tai poista (LINE MARK Traffic) korkki. *2. Paina nuolta saadaksesi luistin siirtymään taaksepäin. *3. Aseta aerosoli takapysäyttäjään. *4. Paina nuolta, viedäksesi luistin eteen ja laita suutin kunnolla paikoilleen, varmista kontakti oranssin suutinkappaleen kanssa. *5. Paina liipasinta ja merkkaa pinta. *6. Aerosolin poistamiseksi, paina nuolta ja siirrä liukua taaksepäin. Muista tyhjentää suutin!

  Osh. 60,50 € Lue lisää
 • Spraykahva

  Spraykahva

  Kahva helpottamaan spraymaalausta. Kiinnitä spraypurkki kahvaan niin maalaussormi ei kipeydy turhaan. Maston Spraykahvalla saat tasaisen ja ammattimaisen pinnan helposti. Tuote on isojen pintojen maalaamisessa ehdoton apuväline. Lukittuvan kauluksen ansiosta spraypurkki pysyy kahvassa tiiviisti. Kahva on uudelleenkäytettävä. Ohjeet: Pidä spraypullosta kiinni ja työnnä spraykahvaa vaakatasossa suuttimen päälle. Kierrä purkkia, kunnes suuttimet osoittavat eteenpäin. Paina kahva loppuun saakka, niin että se on tukevasti kiinni.

  Osh. 9,90 € Lue lisää