Spraymaali Roiskekaton korjausmaali 400ml - Maston

SPRAYMAALIT

SPRAYMAALIT - KAIKILLE PINTAMATERIAALEILLE

Maston spraymaalit soveltuvat lähes kaikkien pintojen maalaukseen, ja niillä voit maalata lähes kaikkia materiaaleja, kuten puuta, metallia, lasia, kiveä, betonia ja kovia muoveja. Maston erikoispohjamaalien avulla myös pehmeät muovit ja ruosteiset pinnat on mahdollista maalata.

Tuotteen tiedot

Spraymaali Roiskekaton korjausmaali 400ml

Spraymaali Roiskekaton korjausmaali 400ml

Kotimaalisarja - Tuotenumero: 1801001

Valkoinen peittoväri, Roiskekaton korjausmaali on erittäin nopeasti kuivuva täyteaine erityisesti roiskekattojen ja seinämaalijälkien, pienten halkeamien, epätasaisuuksien ja värivirheiden korjaamiseen, koska se tarttuu nopeasti mihin tahansa muurausmateriaaliin, kuten kipsilevyyn, sementtiin, kipsiin, betoniin tai puuhun. Erinomaiset peitto-ominaisuudet. Valumaton.

Muodostaa peittävän, tasaisen kerroksen yhdellä maalauskerralla. Strukturoidulle pinnalle suosittelemme useita paksuja maalikerroksia lähietäisyydeltä. Käytä lastaa halkeamien täyttämiseen.

Voidaan hioa, jotta kaikki epätasaisuudet poistuvat ennen maalausta. Pinta on kosketuskuiva 6-8 minuutin kuluessa ja se voidaan maalata seinä- tai kattomaalilla 20 minuutin kuluessa. Kosketuskuiva 20min. Läpikuiva 24h.

Osh. 14,55 € Jälleenmyyjät