Silote ja tasoite - Siveltävät maalit - Maston
Maalattu polkupyörä Maalattu polkupyörä

SIVELTÄVÄT MAALIT

Maston siveltävät maalit soveltuvat sekä sivellin- että ruiskumaalaukseen.

Sarjaan sisältyy sekä yleis- että erikoismaaleja. Maston siveltäviä maaleja voidaan käyttää yhdessä Maston spraymaalien kanssa siten, että siveltävään maalisarjaan valitaan vastaava spraymaalisarja, esimerkiksi kuumakesto maalit siveltävä ja kuumakesto spray.

Laajoille pinnoille suosittelemme siveltäviä/ruiskutettavia maaleja, pienempiin kohteisiin ja vaikeasti maalattaviin kohteisiin spraymaalit soveltuvat paremmin.

Silote ja tasoite

Maston Pikasilote on käyttövalmis, nopeasti kuivuva ja helposti hiottava akrylaattisilote. Käyttökohteet: Sisällä puu, betoni, laastipinnat ja pohjustettu pelti. Voit hioa ja päällemaalata silotteen kerrospaksuudesta riippuen 1-2 tunnin kuluttua. Työvälineiden pesu: Vesi. Ei lasten käsiin. Suojeltava jäätymiseltä.

Maston Tasoite on sisätilojen suurten puupintojen, esim. ovet ja seinät, käyttövalmis akrylaattitasoite. Helposti hiottava. Ennen tasoitteen levittämistä puhdista ja pohjusta maalatut pinnat, ruostesuojaa metallipinnat. Kuivumisaika noin 2 tuntia (n. 1 mm/h). Pese työvälineet vedellä. Ei lasten käsiin. Suojeltava jäätymiseltä.
  • Pikasilote 200ml

    Pikasilote 200ml

    Maston Pikasilote on käyttövalmis, nopeasti kuivuva ja helposti hiottava akrylaattisilote. Käyttökohteet: Sisällä puu, betoni, laastipinnat ja pohjustettu pelti. Voit hioa ja päällemaalata silotteen kerrospaksuudesta riippuen 1-2 tunnin kuluttua. Työvälineiden pesu: Vesi. Ei lasten käsiin. Suojeltava jäätymiseltä. Kuiva-ainepitoisuus: n. 60, Max. kerrospaksuus 2mm, Kuivumisaika: 1-2h kerrospaksuudesta riippuen.

    Osh. 6,95 € Lue lisää