Siveltävät maalit - Maston
Maalattu polkupyörä Maalattu polkupyörä

SIVELTÄVÄT MAALIT

Maston siveltävät maalit soveltuvat sekä sivellin- että ruiskumaalaukseen.

Sarjaan sisältyy sekä yleis- että erikoismaaleja. Maston siveltäviä maaleja voidaan käyttää yhdessä Maston spraymaalien kanssa siten, että siveltävään maalisarjaan valitaan vastaava spraymaalisarja, esimerkiksi kuumakesto maalit siveltävä ja kuumakesto spray.

Laajoille pinnoille suosittelemme siveltäviä/ruiskutettavia maaleja, pienempiin kohteisiin ja vaikeasti maalattaviin kohteisiin spraymaalit soveltuvat paremmin.

Ajankohtaista

 • Sinkki Kylmägalvanointi 250ml, siveltävä

  Sinkki Kylmägalvanointi 250ml, siveltävä

  Maston Kylmägalvanointi Sinkki on nopeasti kuivuva, kestävä korroosiosuoja kaikille metalleille. Soveltuu kaikkiin auton koritöihin, vioittuneiden sinkkipinnoitteiden korjaukseen, poraus- ja hitsauskohtien päällystykseen sekä kaikkiin kohteisiin, jotka vaativat korroosiosuojausta. Käytetään ulkona ja sisällä joko yksin tai pohjamaalina. Käyttöohje: Hio epätasainen pinta ennen pintakäsittelyä. Metallipinnan hionnassa on syytä muistaa, ettei hio eri suuntiin. Käytä tarvittaessa kittiä. Poista mahdollinen hiontapöly huolellisesti. Sekoita maali hyvin ennen käyttöä! Ei alkydimaalia sinkin päälle. Sinkki voidaan levittää siveltimellä, telalla tai ilmattomalla ruiskulla. Ohennus ja työvälineiden pesu: Maston Xylen. Lämmönkesto +200°C. Kuivumisajat (+23°C): Pölykuiva n. 15 min, kosketuskuiva 30 min, päällemaalaus 2h kuluttua. Riittoisuus 2.5m2 [VIDEO Zinc](https://www.youtube.com/watch?v=pz1Cemc1Bkk)

  Osh. 19,00 € Lue lisää
 • Lakka Kaakeli Puolikiiltävä 250ml

  Lakka Kaakeli Puolikiiltävä 250ml

  Maston Kaakelimaali sisältää maalin ja kovetteen. Levitä vaahtomuovisella maalitelalla. Puhdista työvälineet vedellä. Seos tulee käyttää 1 tunnin kuluessa Comp A:n ja Comp B:n sekoittamisesta. Kosketuskuiva 3 tunnin kuluttua. Odota 6 tuntia, ennenkuin maalaat toisen kerroksen. Hio kevyesti tarvittaessa. Lopullinen kovuus saavutetaan 7 päivän kuluttua. Riittoisuus: 250 ml Kaakelimaalia riittää n. 2,5 m2 maalaamiseen. Kaakelilakan riittoisuus on 250 ml:ssa 5 m2. Soveltuu käytettäväksi myös puu- ja metallipinnoille, kuten työtasoille ja kaapinoville. Käyttöohje: Puhdista käsiteltävä pinta epäpuhtauksista ja saippua-jäämistä. Puhdista tarvittaessa myös saumat harjaamalla ne kova-pintaisella harjalla. Käsiteltävän pinnan tulee olla täysin kuiva ja pölytön. Suosittelemme pinnan pyyhkimistä nopealla liuottimella (esim. asetoni) ennen kaakelimaalin levittämistä. Vaihe 1: Kaada Comp A (väriseos) -purkin sisältö kokonaan mukana tulevaan sekoitusastiaan ja sekoita puhtaalla lastalla kunnes Comp A -seos on tasaista. Vaihe 2: Kaada Comp B (kovete) -purkin sisältö kokonaan sekoitusastiaan ja sekoita huolellisesti. Vaihe 3: Sekoita lastalla 3 min. Huomioithan myös sekoitusastian reunoille ja pohjalle jäävän seoksen. Sekoita hyvin. Vaihe 4. Anna seoksen seistä 5 min ennen maalaamista huoneenlämmössä +20 °C. Jos on kylmempää, anna seistä pidemmän aikaa. Mikäli tuotetta käytetään kohteissa, jossa se joutuu alttiiksi kovalle mekaaniselle rasitukselle (esim. kylpyhuoneen pinnat, lattiat ja lavuaarit), se tulee lakata Mastonin puolikiiltävällä Kaakelilakalla. Säilytys +5 °C, ei saa jäätyä. Puolikiiltävä

  Osh. 25,90 € Lue lisää