Siveltävät maalit - Maston
Maalattu polkupyörä Maalattu polkupyörä

SIVELTÄVÄT MAALIT

Maston siveltävät maalit soveltuvat sekä sivellin- että ruiskumaalaukseen.

Sarjaan sisältyy sekä yleis- että erikoismaaleja. Maston siveltäviä maaleja voidaan käyttää yhdessä Maston spraymaalien kanssa siten, että siveltävään maalisarjaan valitaan vastaava spraymaalisarja, esimerkiksi kuumakesto maalit siveltävä ja kuumakesto spray.

Laajoille pinnoille suosittelemme siveltäviä/ruiskutettavia maaleja, pienempiin kohteisiin ja vaikeasti maalattaviin kohteisiin spraymaalit soveltuvat paremmin.

Ajankohtaista

 • Minitela

  Minitela

  • Tela on suunniteltu käytettäväksi vain vesiohenteisten maalien kanssa. • Tela on suunniteltu käytettäväksi suoraan pullosta. Maalia ei tarvitse ohentaa. • Käytä sanomalehteä tai vastaavaa suojaa pulloa täytettäessä. • Peitä alueet, joita et halua maalata. Käytä varoen. TÄYTTÖ 1. Poista tela kääntämällä vastapäivään 2. Nosta tela pois 3. Lisää maali mukana tulevaa suppiloa apuna käyttäen 4. Laita tela takaisin paikallaan ja käännä myötäpäivään, kunnes tela lukittuu paikalleen. KÄYTTÖ: 5. Avaa maaliventtiili nostamalla molemmat valkoiset vivut ylös 6. Levitä maalia kallistamalla pulloa eteenpäin ja puristamalla pulloa varovasti. 7. Kun maalaus on valmis, sulje maaliventtiili painamalla molemmat valkoiset vivut alas. PUHDISTUS: 8. Poista tela 9. Pese tela lämpimän veden alla.

  Osh. 7,95 € Lue lisää
 • IPA Cleaner 450ml

  IPA Cleaner 450ml

  Maston IPA Cleaner, Isopropanoli on tehokas yleispuhdistusaine. Isopropanolia voidaan käyttää lian ja rasvan puhdistamiseen tai liuottimena. Käyttöohje: Puhdista irtonainen lika pois puhdistettavalta pinnalta. Kostuta riepu IPA Cleaneriin ja pyyhi puhdistettava pinta. IPA Cleaner haihtuu nopeasti ja poistaa rasvan ja muut epäpuhtaudet erittäin tehokkaasti. Tarvittaessa uusi käsittely.

  Osh. 8,30 € Lue lisää