Saunasuojat - Öljyt, petsit ja vahat - Maston
Käsitelty puu ja käsienpesuallas Käsitelty puu ja käsienpesuallas

ÖLJYT, PETSIT JA VAHAT

Puu, jota käytetään sisätiloissa ja huonekaluissa tarvitsee asianmukaisen pintakäsittelyn ja säännöllistä huoltoa. Pintakäsittely elävöittää puun pintaa ja antaa sille koristeellisen ja huolitellun ulkonäön. Se helpottaa puhtaanapitoa ja samalla suojaa puupintoja kosteudelta, turpoamiselta ja vääntymiseltä. Oikea pintakäsittely suojaa lialta ja pölyltä ja myös mekaaniselta kulutukselta. Näin saat enemmän käyttöikää kotisi arvokkaille puuhuonekaluille ja puupinnoille.

Maston-tuotteilla saat luonnollisen, puun kaunista ulkonäköä korostavan pinnan. Valikoimastamme löydät puunkäsittelyaineet sekä uudelle että aikaisemmin käsitellylle pinnalle. Sinulla on useita vaihtoehtoja ja kaikilla pääset upeisiin lopputuloksiin. Lisäksi Maston-tuotteiden käyttö on helppoa, hauskaa ja palkitsevaa.

Näin onnistut!
Hyödylliset vinkit puun pintakäsittelyyn löydät Näin onnistut! -osiostamme.

Saunasuojat

Suomalainen suojaa saunansa Maston TIXO tuotteilla!
Käytä TIXO Saunasuojaa saunan ja pesuhuoneen puisten seinä- ja kattopintojen pintakäsittelyyn ja suojaukseen.
TIXO Laudesuoja tarjoaa hyvä suojan likaa ja bakteereita vastaan. Hajuton ja täysin myrkytön. Käsitellyillä lauteilla on miellyttävä istua, sillä ne eivät kuumene, ja lisäksi lauteet on helppo pitää puhtaana. Käsittely syventää puun sävyä.
 • Laudesuoja Tixo 180ml

  Laudesuoja Tixo 180ml

  Suomalainen Laudesuoja tarjoaa hyvä suojan likaa ja bakteereita vastaan. Hajuton ja täysin myrkytön. Käsitellyillä lauteilla on miellyttävä istua, sillä ne eivät kuumene, ja lisäksi lauteet on helppo pitää puhtaana. Käsittely syventää puun sävyä. Riittoisuus noin 1.5m2 Käyttöohje Pese lauteet ja anna niiden kuivua. Levitä Laudesuoja puhtaalla nukkaamattomalla kankaalla. Lämmitä sauna lämpimäksi ja pyyhi imeytymätön aine pois nukkaamattomalla liinalla.

  Osh. 5,95 € Lue lisää
 • Laudesuojaspray Tixo 150 ml

  Laudesuojaspray Tixo 150 ml

  Maston TIXO Laudesuojaspray - Suomalainen TIXO Laudesuojaspray tarjoaa hyvä suojan likaa ja bakteereita vastaan. Hajuton ja myrkytön. Käsitellyillä lauteilla on miellyttävä istua, sillä ne eivät kuumene, ja lisäksi lauteet on helppo pitää puhtaana. Käsittely syventää puun sävyä. Näin onnistut! Pese lauteet ja anna niiden kuivua. Ravista purkkia ja suihkuta Laudesuoja spray noin 30 cm etäisyydeltä. Lämmitä sauna lämpimäksi ja pyyhi imeytymätön aine pois. Riittoisuus: Purkilla saa 1,5 m2 kerran käsiteltynä

  Osh. 6,95 € Lue lisää