Petsilakka 250ml 18 Pyökki - Maston
Käsitelty puu ja käsienpesuallas Käsitelty puu ja käsienpesuallas

ÖLJYT, PETSIT JA VAHAT

Puu, jota käytetään sisätiloissa ja huonekaluissa tarvitsee asianmukaisen pintakäsittelyn ja säännöllistä huoltoa. Pintakäsittely elävöittää puun pintaa ja antaa sille koristeellisen ja huolitellun ulkonäön. Se helpottaa puhtaanapitoa ja samalla suojaa puupintoja kosteudelta, turpoamiselta ja vääntymiseltä. Oikea pintakäsittely suojaa lialta ja pölyltä ja myös mekaaniselta kulutukselta. Näin saat enemmän käyttöikää kotisi arvokkaille puuhuonekaluille ja puupinnoille.

Maston-tuotteilla saat luonnollisen, puun kaunista ulkonäköä korostavan pinnan. Valikoimastamme löydät puunkäsittelyaineet sekä uudelle että aikaisemmin käsitellylle pinnalle. Sinulla on useita vaihtoehtoja ja kaikilla pääset upeisiin lopputuloksiin. Lisäksi Maston-tuotteiden käyttö on helppoa, hauskaa ja palkitsevaa.

Näin onnistut!
Hyödylliset vinkit puun pintakäsittelyyn löydät Näin onnistut! -osiostamme.

Tuotteen tiedot

Petsilakka 250ml 18 Pyökki

Petsilakka 250ml 18 Pyökki

Petsilakka - Tuotenumero: 6021018

Maston Vesiohenteinen Petsilakka käsittelemättömien ja aiemmin käsiteltyjen puupintojen käsittelyyn ja uusimiseen. Läpikuultava, valonkestävä pinta. VAIN SISÄKÄYTTÖÖN. Geelimäinen.

Näin onnistut!

Esikäsittely: Hio pinta hiomapaperilla ja puhdista pinta hiontapölystä, öljystä, rasvasta ja muista epäpuhtauksista.

Työskentely: Sekoita lakka huolellisesti ennen käyttöä. Sivele ohuesti puun syiden suuntaisesti. Käsittelemättömät, sekä tarvittaessa aikaisemmin lakatut pinnat käsitellään 2 kertaa. Ensimmäisen käsittelyn jälkeen anna pinnan kuivua läpikuivaksi ja suorita välihionta hiontapaperilla nro 240. Poista hiontapöly ja suorita uusintakäsittely.

Alin työskentelylämpötila: +8°C.

Ohennus ja työvälineiden pesu: vesi (ohennetaan tarvittaessa n. 5 %)

Kuivumisajat: (+20°C) pölykuiva n. 20 min, kosketuskuiva n. 2 h, läpikuiva n. 24 h.

Riittoisuus: n. 12 m2/l.

Suojeltava jäätymiseltä.

Osh. 10,30 € Jälleenmyyjät