Sisälakka Tixo 1l puolihimmeä - Maston
Käsitelty puu ja käsienpesuallas Käsitelty puu ja käsienpesuallas

ÖLJYT, PETSIT JA VAHAT

Puu, jota käytetään sisätiloissa ja huonekaluissa tarvitsee asianmukaisen pintakäsittelyn ja säännöllistä huoltoa. Pintakäsittely elävöittää puun pintaa ja antaa sille koristeellisen ja huolitellun ulkonäön. Se helpottaa puhtaanapitoa ja samalla suojaa puupintoja kosteudelta, turpoamiselta ja vääntymiseltä. Oikea pintakäsittely suojaa lialta ja pölyltä ja myös mekaaniselta kulutukselta. Näin saat enemmän käyttöikää kotisi arvokkaille puuhuonekaluille ja puupinnoille.

Maston-tuotteilla saat luonnollisen, puun kaunista ulkonäköä korostavan pinnan. Valikoimastamme löydät puunkäsittelyaineet sekä uudelle että aikaisemmin käsitellylle pinnalle. Sinulla on useita vaihtoehtoja ja kaikilla pääset upeisiin lopputuloksiin. Lisäksi Maston-tuotteiden käyttö on helppoa, hauskaa ja palkitsevaa.

Näin onnistut!
Hyödylliset vinkit puun pintakäsittelyyn löydät Näin onnistut! -osiostamme.

Tuotteen tiedot

Sisälakka Tixo 1l puolihimmeä

Sisälakka Tixo 1l puolihimmeä

Lakka - Tuotenumero: 603110

UV-suojattu, puolihimmeä vesiohenteinen kuivien tilojen akrylaattilakka sisäkatoille, -seinille ja huonekaluille. Ei sovellu lattiapinnoille.

Näin onnistut!

Puhdista lakattavat pinnat. Hio vanha lakkaus himmeäksi. Sekoita huolellisesti. Ohenna 1. lakkaus kerralla vedellä 5-15%. 2. Käsittely ohentamattomalla lakalla n. 3 h kuluttua. Työskentelylämpötila ei saa laskea alle +10°C. Varmista, että naulat yms. kiinnitysmateriaalit soveltuvat vesiohenteiselle lakalle. Kosketuskuiva n. 30 min. Päälle lakkaus n. 3 h. Käyttökuiva 12 h kuluttua, (+20°C).

Ohenne ja välineiden pesu: Vesi.

Suojeltava jäätymiseltä.

Osh. 11,90 € Jälleenmyyjät