Hoito ja puhdistus - Öljyt, petsit ja vahat - Maston
Käsitelty puu ja käsienpesuallas Käsitelty puu ja käsienpesuallas

ÖLJYT, PETSIT JA VAHAT

Puu, jota käytetään sisätiloissa ja huonekaluissa tarvitsee asianmukaisen pintakäsittelyn ja säännöllistä huoltoa. Pintakäsittely elävöittää puun pintaa ja antaa sille koristeellisen ja huolitellun ulkonäön. Se helpottaa puhtaanapitoa ja samalla suojaa puupintoja kosteudelta, turpoamiselta ja vääntymiseltä. Oikea pintakäsittely suojaa lialta ja pölyltä ja myös mekaaniselta kulutukselta. Näin saat enemmän käyttöikää kotisi arvokkaille puuhuonekaluille ja puupinnoille.

Maston-tuotteilla saat luonnollisen, puun kaunista ulkonäköä korostavan pinnan. Valikoimastamme löydät puunkäsittelyaineet sekä uudelle että aikaisemmin käsitellylle pinnalle. Sinulla on useita vaihtoehtoja ja kaikilla pääset upeisiin lopputuloksiin. Lisäksi Maston-tuotteiden käyttö on helppoa, hauskaa ja palkitsevaa.

Näin onnistut!
Hyödylliset vinkit puun pintakäsittelyyn löydät Näin onnistut! -osiostamme.

Hoito ja puhdistus

Rajaa tuotteita

 • Hoitokiillote Clou Furnio 150ml

  Hoitokiillote Clou Furnio 150ml

  Kaikkien lakattujen ja kiillotettujen huonekalujen käsittelyyn. Puhdistaa ja hoitaa huonekalunne yhdessä työvaiheessa. Aineen sisältämät puhdistusaineet sitovat itse hyvin pienet pöly- ja likahiukkaset, hoitoaineet puhdistavat ulkopinnat uudelleen. Levitetään pellava- tai puuvillarievulla kevyesti ja tasaisen ohuesti. Pöly, lika, rasva- ja vesitahrat katoavat. Jälkikiilloitusta ei tarvita.Huom: Työstämättömiä kuten myös voimakkaasti kuluneita, halkeilluita puupintoja (esim. tammi vaalea) ei käsitellä. Käyttövalmis. Pehmeiden ja kovien puulajien petsaamiseen (esim. tammi, saarni, limba, pyökki, kuusi).Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei saa tyhjentää viemäriin. Jos ainetta on nielty, hakeuduttava heti lääkärin hoitoon ja näytettävä tämä pakkaus tai etiketti.

  Osh. 9,25 € Lue lisää
 • Superehoste Clou 150 ml tumma

  Superehoste Clou 150 ml tumma

  CLOU Superehoste Tumma on puupintojen korkealaatuinen hoitoaine. Poistaa vesi- ja alkoholitahrat sekä harmauden lakattujen ja kiillotettujen huonekalujen pinnoilta. Häivyttää naarmut. Tummille puupinnoille.

  Osh. 11,20 € Lue lisää
 • Superehoste Clou 150 ml vaalea

  Superehoste Clou 150 ml vaalea

  CLOU Superehoste Vaalea on puupintojen korkealaatuinen hoitoaine. Poistaa vesi- ja alkoholitahrat sekä harmauden lakattujen ja kiillotettujen huonekalujen pinnoilta. Häivyttää naarmut. Vaaleille puupinnoille.

  Osh. 11,20 € Lue lisää