Hoitokiillote Clou Furnio 150ml - Maston
Käsitelty puu ja käsienpesuallas Käsitelty puu ja käsienpesuallas

ÖLJYT, PETSIT JA VAHAT

Puu, jota käytetään sisätiloissa ja huonekaluissa tarvitsee asianmukaisen pintakäsittelyn ja säännöllistä huoltoa. Pintakäsittely elävöittää puun pintaa ja antaa sille koristeellisen ja huolitellun ulkonäön. Se helpottaa puhtaanapitoa ja samalla suojaa puupintoja kosteudelta, turpoamiselta ja vääntymiseltä. Oikea pintakäsittely suojaa lialta ja pölyltä ja myös mekaaniselta kulutukselta. Näin saat enemmän käyttöikää kotisi arvokkaille puuhuonekaluille ja puupinnoille.

Maston-tuotteilla saat luonnollisen, puun kaunista ulkonäköä korostavan pinnan. Valikoimastamme löydät puunkäsittelyaineet sekä uudelle että aikaisemmin käsitellylle pinnalle. Sinulla on useita vaihtoehtoja ja kaikilla pääset upeisiin lopputuloksiin. Lisäksi Maston-tuotteiden käyttö on helppoa, hauskaa ja palkitsevaa.

Näin onnistut!
Hyödylliset vinkit puun pintakäsittelyyn löydät Näin onnistut! -osiostamme.

Tuotteen tiedot

Hoitokiillote Clou Furnio 150ml

Hoitokiillote Clou Furnio 150ml

Viimeistely ja hoito - Tuotenumero: 803001

Kaikkien lakattujen ja kiillotettujen huonekalujen käsittelyyn. Puhdistaa ja hoitaa huonekalunne yhdessä työvaiheessa. Aineen sisältämät puhdistusaineet sitovat itse hyvin pienet pöly- ja likahiukkaset, hoitoaineet puhdistavat ulkopinnat uudelleen. Levitetään pellava- tai puuvillarievulla kevyesti ja tasaisen ohuesti. Pöly, lika, rasva- ja vesitahrat katoavat. Jälkikiilloitusta ei tarvita.Huom: Työstämättömiä kuten myös voimakkaasti kuluneita, halkeilluita puupintoja (esim. tammi vaalea) ei käsitellä. Käyttövalmis. Pehmeiden ja kovien puulajien petsaamiseen (esim. tammi, saarni, limba, pyökki, kuusi).Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei saa tyhjentää viemäriin. Jos ainetta on nielty, hakeuduttava heti lääkärin hoitoon ja näytettävä tämä pakkaus tai etiketti.

Osh. 9,25 € Jälleenmyyjät