Oheistarvike - Erikoistuotteet - Maston
Maalattu mainoskirjain Maalattu mainoskirjain

ERIKOISTUOTTEET

Maston erikoistuotteet, erikoistuotteita ammattilaisten käyttöön. Omatäyttökoneet ammattikäyttöön.
Kysy lisää myynnistämme! Soita 020 7188 580.

Oheistarvike

MAALAUSVINKKEJA

Rajaa tuotteita

 • Maalauspistooli NEON marking/Linemark Traffic

  Maalauspistooli NEON marking/Linemark Traffic

  Helppokäyttöinen maalauspistooli ammattilaiskäyttöön. Herkkä liipaisin helpottaa työpäivääsi, kun merkattavia pintoja on paljon. Kätevä kiinnityslenkki mahdollistaa pistoolin roikottamisen työasussa. Sopii Maston NEON merkkausväreille ja LINE MARK Traffic maaleille. *Merkkauspistoolin käyttöohje: *1. Aloitus: valmista aerosoli käyttöä varten: ravista ja avaa (NEON) tai poista (LINE MARK Traffic) korkki. *2. Paina nuolta saadaksesi luistin siirtymään taaksepäin. *3. Aseta aerosoli takapysäyttäjään. *4. Paina nuolta, viedäksesi luistin eteen ja laita suutin kunnolla paikoilleen, varmista kontakti oranssin suutinkappaleen kanssa. *5. Paina liipasinta ja merkkaa pinta. *6. Aerosolin poistamiseksi, paina nuolta ja siirrä liukua taaksepäin. Muista tyhjentää suutin!

  Osh. 40,50 € Lue lisää
 • Maalausvaunu Linemark Traffic

  Maalausvaunu Linemark Traffic

  Maalausvaunun avulla maalaat siististi ajoratojen rajat, viivat paikoitusaluisiin ym. esim. asfaltille, betonille, kivelle, nurmelle ja tekonurmelle. Kahva (varsi) 90cm korkeudella ja alaosan mitat renkaista renkaisiin 33x68cm. Leveyssäätö 5-10cm.

  Osh. 215,00 € Lue lisää
 • Merkkausvarsi pitkä NEON marking/Linemark Traffic

  Merkkausvarsi pitkä NEON marking/Linemark Traffic

  1-pyöräinen maalausvarsi on kätevä apuväline, kun merkattavat pinnat ovat maan tasolla. Sopii Maston NEON merkkausväreille ja LINEMARK Traffic maaleille. *Merkkausvarren käyttöohje: *1. Aloitus: valmista aerosoli käyttöä varten: ravista ja avaa (NEON) tai poista (LINE MARK Traffic) korkki. *2. Paina nuolta saadaksesi luistin siirtymään taaksepäin. *3. Aseta aerosoli takapysäyttäjään. *4. Paina nuolta, viedäksesi luistin eteen ja laita suutin kunnolla paikoilleen, varmista kontakti oranssin suutinkappaleen kanssa. *5. Paina liipasinta ja merkkaa pinta. *6. Aerosolin poistamiseksi, paina nuolta ja siirrä liukua taaksepäin. Muista tyhjentää suutin!

  Osh. 60,50 € Lue lisää