Suojaus - Autotuotteet - Maston
Maalattu auton vanne Maalattu auton vanne

AUTOTUOTTEET

UUTTA! Helppokäyttöinen autoväriselain, katso Maalivalitsin.

Värisävyvalikoimastamme löydät kätevät spraymaalit auton pinnan ehostamiseen ja maalaamiseen. Kattavaan valikoimaamme kuuluu lisäksi laadukkaita tuotteita autosi sisä- ja ulkopintojen hoitoon, huoltoon ja kunnostukseen.

Suojaus

Suoja-aine muodostaa näkymättömän suojan likaantumista ja kastumista vastaan. Sopii kaikille nahka- ja kangaslaaduille sekä liikunta- ja harrastusasujen teknisille materiaaleille myös ulkona. Suojaa tehokkaasti muuttamatta materiaalin ulkonäköä tai ominaisuuksia. Näin onnistut! Ravista pulloa ja sumuta tasaisesti kuivalle pinnalle n. 25 cm etäisyydeltä. Käyttövalmis pinnan kuivuttua. Uusi käsittely tarvittaessa.

Rajaa tuotteita

  • Spray Cockpit kumin- ja muovinhoitoaine Auto 400ml

    Spray Cockpit kumin- ja muovinhoitoaine Auto 400ml

    Maston Cockpit on puhdistus- ja kiillotusaine autosi kumi- ja muovipinnoille. Sopii sisä- ja ulkokäyttöön, palauttaa käsitellylle pinnalle alkuperäisen kiillon ja muodostaa likaa hylkivän, antistaattisen pinnan. Maston Cockpit on jäätymätön eikä sisällä silikonia. Käyttöohje: Suihkuta Maston Cockpit tasaisesti puhdistettavalle pinnalle. Pyyhi pinta nukkaamattomalla paperi- tai kangasliinalla.

    Osh. 5,40 € Lue lisää