Kiveniskusuoja harmaa Auto 1l - Maston
Maalattu auton vanne Maalattu auton vanne

AUTOTUOTTEET

UUTTA! Helppokäyttöinen autoväriselain, katso Maalivalitsin.

Värisävyvalikoimastamme löydät kätevät spraymaalit auton pinnan ehostamiseen ja maalaamiseen. Kattavaan valikoimaamme kuuluu lisäksi laadukkaita tuotteita autosi sisä- ja ulkopintojen hoitoon, huoltoon ja kunnostukseen.

Tuotteen tiedot

Kiveniskusuoja harmaa Auto 1l

Kiveniskusuoja harmaa Auto 1l

Suojamassat - Tuotenumero: 4150512

Maston Kiveniskusuoja suojaa ajoneuvosi kiveniskuille alttiit osat tehokkaasti. Kumimaisen koostumuksensa ansiosta se kestää erinomaisesti kiveniskuja ja suojaa myös ruostumiselta. Lisäksi sillä on ääntä eristävä vaikutus. Maston kiveniskusuoja on päällemaalattavissa useimmilla automaaleilla.

Näin onnistut!

Puhdista maalattu käsiteltävä pinta huolellisesti. Suojaa pinnat, jotka eivät vaadi käsittelyä. Ravista purkkia n. 3 min ennen käsittelyä. Ruiskulla bar 4-5. Suihkutusetäisyys n. 30 cm. Suihkuta useita ohuita kerroksia, siten että massa välillä kuivahtaa. Näin saat tasaisen ja suojaavan lopputuloksen. Kerrosten välisen ajan tulee olla n. 15 min. Ravista purkkia työskentelyn aikana, näin massa pysyy juoksevana ja levittyy hyvin. Tahranpoistoon suosittelemme Maston Thinneriä.

Peittävyys 1,5m2

Kuivumisaika + 20 °C:ssa: kosketuskuiva 45 min ja kokonaan kuiva 2 tuntia. Päällemaalaus: Ennen päällemaalausta tulee varmistaa, että massa on täysin kuivunut ja tarttunut kiinni käsiteltyyn pintaan

Osh. 12,50 € Jälleenmyyjät