Suojamassa - Autotuotteet - Maston
Maalattu auton vanne Maalattu auton vanne

AUTOTUOTTEET

UUTTA! Helppokäyttöinen autoväriselain, katso Maalivalitsin.

Värisävyvalikoimastamme löydät kätevät spraymaalit auton pinnan ehostamiseen ja maalaamiseen. Kattavaan valikoimaamme kuuluu lisäksi laadukkaita tuotteita autosi sisä- ja ulkopintojen hoitoon, huoltoon ja kunnostukseen.

Suojamassa

MAALAUSVINKKEJA

Rajaa tuotteita

 • Alustasuoja Auto 1l

  Alustasuoja Auto 1l

  Maston Alustasuoja on nopeasti kuivuva bitumipohjainen suojamassa ajoneuvosi alustalle. Joustava alustasuoja kestää hyvin kulutusta ja antaa erinomaisen suojan ruostumista vastaan. Käyttöohje: Puhdista käsiteltävä pinta huolellisesti. Suojaa pinnat, jotka eivät vaadi käsittelyä. Ravista purkki hyvin ennen käsittelyä. Ruiskulla bar 4-5. Suihkutusetäisyys n. 30 cm. Suihkuta useita ohuita kerroksia, siten että massa välillä kuivahtaa. Näin saat tasaisen ja suojaavan lopputuloksen. Kerrosten välisen ajan tulee olla n. 30 min. Ravista purkkia työskentelyn aikana, näin massa pysyy juoksevana ja levittyy hyvin. Peittävyys 2m2. *Kuivumisaika + 20 °C:ssa: kosketuskuiva 75 min ja kokonaan kuiva 3,5 tuntia. Tahranpoistoon suosittelemme Maston Thinneriä.

  Osh. 12,50 € Lue lisää
 • Kiveniskusuoja harmaa Auto 1l

  Kiveniskusuoja harmaa Auto 1l

  *Maston Kiveniskusuoja suojaa ajoneuvosi kiveniskuille alttiit osat tehokkaasti. Kumimaisen koostumuksensa ansiosta se kestää erinomaisesti kiveniskuja ja suojaa myös ruostumiselta. Lisäksi sillä on ääntä eristävä vaikutus. Maston kiveniskusuoja on päällemaalattavissa useimmilla automaaleilla. *Näin onnistut! Puhdista maalattu käsiteltävä pinta huolellisesti. Suojaa pinnat, jotka eivät vaadi käsittelyä. Ravista purkkia n. 3 min ennen käsittelyä. Ruiskulla bar 4-5. Suihkutusetäisyys n. 30 cm. Suihkuta useita ohuita kerroksia, siten että massa välillä kuivahtaa. Näin saat tasaisen ja suojaavan lopputuloksen. Kerrosten välisen ajan tulee olla n. 15 min. Ravista purkkia työskentelyn aikana, näin massa pysyy juoksevana ja levittyy hyvin. Tahranpoistoon suosittelemme Maston Thinneriä. Peittävyys 1,5m2 *Kuivumisaika + 20 °C:ssa: kosketuskuiva 45 min ja kokonaan kuiva 2 tuntia. Päällemaalaus: Ennen päällemaalausta tulee varmistaa, että massa on täysin kuivunut ja tarttunut kiinni käsiteltyyn pintaan

  Osh. 12,50 € Lue lisää
 • Kiveniskusuoja musta Auto 1l

  Kiveniskusuoja musta Auto 1l

  Maston Kiveniskusuoja suojaa ajoneuvosi kiveniskuille alttiit osat tehokkaasti. Kumimaisen koostumuksensa ansiosta se kestää erinomaisesti kiveniskuja ja suojaa myös ruostumiselta. Lisäksi sillä on ääntä eristävä vaikutus. Maston kiveniskusuoja on päällemaalattavissa useimmilla automaaleilla. Käyttöohje Puhdista maalattu käsiteltävä pinta huolellisesti. Suojaa pinnat, jotka eivät vaadi käsittelyä. Ravista purkkia n. 3 min ennen käsittelyä. Ruiskulla bar 4-5. Suihkutusetäisyys n. 30 cm. Suihkuta useita ohuita kerroksia, siten että massa välillä kuivahtaa. Näin saat tasaisen ja suojaavan lopputuloksen. Kerrosten välisen ajan tulee olla n. 15 min. Ravista purkkia työskentelyn aikana, näin massa pysyy juoksevana ja levittyy hyvin. Tahranpoistoon suosittelemme Maston Thinneriä. Peittävyys 1,5m2 Kuivumisaika + 20 °C:ssa: kosketuskuiva 45 min ja kokonaan kuiva 2 tuntia. Päällemaalaus: Ennen päällemaalausta tulee varmistaa, että massa on täysin kuivunut ja tarttunut kiinni käsiteltyyn pintaan.

  Osh. 12,50 € Lue lisää
 • Kotelosuoja Auto 1l

  Kotelosuoja Auto 1l

  Maston Kotelosuoja on ajoneuvosi ovi- ja helmakoteloiden vahamainen suoja-aine. Sopii myös koneiden ja metalliosien varastoinnin aikaiseksi suoja-aineeksi. Tunkeutuu tehokkaasti pieniinkin rakoihin syrjäyttäen kosteuden ja antaen suojan ruostetta vastaan. Käyttöohje: Suojaa pinnat, jotka eivät vaadi käsittelyä. Ravista purkkia n. 3 min ennen käsittelyä. Ruiskulla bar 2,5-4. Suihkuta useita ohuita kerroksia, siten että massa välillä kuivahtaa. Näin saat tasaisen ja suojaavan lopputuloksen. Kerrosten välisen ajan tulee olla n. 5-15 min. Ravista purkkia työskentelyn aikana, näin massa pysyy juoksevana ja levittyy hyvin. Tahranpoistoon suosittelemme Maston Thinneriä. Peittävyys 10m2 Kuivumisaika + 20 °C:ssa: Kosketuskuiva 2 tuntia, kokonaan kuiva 2,5 tuntia.

  Osh. 12,50 € Lue lisää
 • Siveltävä Alustasuoja Auto 1kg

  Siveltävä Alustasuoja Auto 1kg

  Maston Alustasuoja, siveltävä alustamassa on tixotrooppinen, bitumipohjainen suojamassa ajoneuvojen alustoihin. Maston alustasuoja suojaa ruostumiselta, vaimentaa melua ja kestää sään vaihteluita. Käyttöohje: Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Suojaa pinnat, joita ei käsitellä. Käsittelylämpötila huoneen lämpö (+20 °C). Levitä siveltimellä tai lastalla 2-3 mm paksuinen kerros. Ohennus/työvälineiden pesu: Maston Thinner. Kuivumisaika: 4-5 h (+20 °C).

  Osh. 8,65 € Lue lisää
 • Spray Alustasuoja Auto 500ml

  Spray Alustasuoja Auto 500ml

  Maston Alustasuoja spray on nopeasti kuivuva bitumipohjainen suojamassa ajoneuvosi alustalle. Se on joustava ja kestää hyvin kulutusta sekä antaa erinomaisen suojan ruostumista vastaan. Käyttöohje: Puhdista käsiteltävä pinta huolellisesti. Suojaa pinnat, jotka eivät vaadi käsittelyä. Ravista purkkia n. 3 min ennen käsittelyä. Suihkutusetäisyys n. 30 cm. Suihkuta useita ohuita kerroksia, siten että massa välillä kuivahtaa. Näin saat tasaisen ja suojaavan lopputuloksen. Ravista purkkia työskentelyn aikana, näin massa pysyy juoksevana ja levittyy hyvin. Puhdista suutin käytön jälkeen: käännä purkki ylösalaisin ja paina suutinta, kunnes suuttimesta tulee pelkkää ponneainetta. Kuivumisaika + 20 °C:ssa n. 2 h. Tahranpoistoon suosittelemme Maston Thinneriä.

  Osh. 8,65 € Lue lisää
 • Spray Kiveniskusuoja harmaa Auto 500ml

  Spray Kiveniskusuoja harmaa Auto 500ml

  Maston Kiveniskusuoja (STH-50) suojaa ajoneuvosi kiveniskuille alttiit osat tehokkaasti. Kumimaisen koostumuksensa ansiosta se kestää erinomaisesti kiveniskuja ja suojaa myös ruostumiselta. Lisäksi sillä on ääntä eristävä vaikutus. Maston kiveniskusuoja on päällemaalattavissa useimmilla automaaleilla. Näin onnistut! Puhdista maalattu käsiteltävä pinta huolellisesti. Suojaa pinnat, jotka eivät vaadi käsittelyä. Ravista purkkia n. 3 min ennen käsittelyä. Suihkutusetäisyys n. 30 cm. Suihkuta useita ohuita kerroksia, siten että massa välillä kuivahtaa. Näin saat tasaisen ja suojaavan lopputuloksen. Ravista purkkia työskentelyn aikana, näin massa pysyy juoksevana ja levittyy hyvin. Puhdista suutin käytön jälkeen: käännä purkki ylösalaisin ja paina suutinta, kunnes suuttimesta tulee pelkkää ponneainetta / ilmaa. Tahranpoistoon suosittelemme Maston TECmix Thinneriä. Kuivumisaika: + 20 °C:ssa: kosketuskuiva n. 30-60 min, päällemaalaus 1-2 h. Päällemaalaus: Ennen päällemaalausta tulee varmistaa, että massa on täysin kuivunut ja tarttunut kiinni käsiteltyyn pintaan.

  Osh. 9,70 € Lue lisää
 • Spray Kiveniskusuoja musta Auto 500ml

  Spray Kiveniskusuoja musta Auto 500ml

  Maston Kiveniskusuoja (STH-50) suojaa ajoneuvosi kiveniskuille alttiit osat tehokkaasti. Kumimaisen koostumuksensa ansiosta se kestää erinomaisesti kiveniskuja ja suojaa myös ruostumiselta. Lisäksi sillä on ääntä eristävä vaikutus. Maston Kiveniskusuoja on päällemaalattavissa useimmilla automaaleilla. Näin onnistut! Puhdista maalattu käsiteltävä pinta huolellisesti. Suojaa pinnat, jotka eivät vaadi käsittelyä. Ravista purkkia n. 3 min ennen käsittelyä. Suihkutusetäisyys n. 30 cm. Suihkuta useita ohuita kerroksia, siten että massa välillä kuivahtaa. Näin saat tasaisen ja suojaavan lopputuloksen. Ravista purkkia työskentelyn aikana, näin massa pysyy juoksevana ja levittyy hyvin. Puhdista suutin käytön jälkeen: käännä purkki ylösalaisin ja paina suutinta, kunnes suuttimesta tulee pelkkää ponneainetta / ilmaa. Tahranpoistoon suosittelemme Maston Thinneriä. Kuivumisaika: + 20 °C:ssa: kosketuskuiva n. 30-60 min, päällemaalaus 1-2 h. Päällemaalaus: Ennen päällemaalausta tulee varmistaa, että massa on täysin kuivunut ja tarttunut kiinni käsiteltyyn pintaan.

  Osh. 9,70 € Lue lisää
 • Spray Kotelosuoja Auto 500ml

  Spray Kotelosuoja Auto 500ml

  Maston Kotelosuoja (HOC-30) on ajoneuvosi ovi- ja helma-koteloiden läpinäkyvä vahamainen suoja-aine. Sopii myös koneiden ja metalliosien varastoinnin aikaiseksi suoja-aineeksi. Tunkeutuu tehokkaasti pieniinkin rakoihin syrjäyttäen kosteuden ja antaen suojan ruostetta vastaan. Käyttöohje Suojaa pinnat, jotka eivät vaadi käsittelyä. Ravista purkkia n. 3 min ennen käsittelyä. Suihkuta useita ohuita kerroksia, siten että massa välillä kuivahtaa (noin 5-15 min). Näin saat tasaisen ja suojaavan lopputuloksen. Ravista purkkia työskentelyn aikana, näin massa pysyy juoksevana ja levittyy hyvin. Puhdista suutin käytön jälkeen: käännä purkki ylösalaisin ja paina suutinta, kunnes suuttimesta tulee pelkkää ponneainetta. Kuivumisaika + 20 °C:ssa n. 2-3 h. Tahranpoistoon suosittelemme Maston Tinneriä.

  Osh. 8,65 € Lue lisää