Puhdistus - Autotuotteet - Maston
Maalattu auton vanne Maalattu auton vanne

AUTOTUOTTEET

UUTTA! Helppokäyttöinen autoväriselain, katso Maalivalitsin.

Värisävyvalikoimastamme löydät kätevät spraymaalit auton pinnan ehostamiseen ja maalaamiseen. Kattavaan valikoimaamme kuuluu lisäksi laadukkaita tuotteita autosi sisä- ja ulkopintojen hoitoon, huoltoon ja kunnostukseen.

Puhdistus

MAALAUSVINKKEJA

Rajaa tuotteita

 • Spray Jarrupuhdistaja Auto 400ml

  Spray Jarrupuhdistaja Auto 400ml

  Maston Brake Cleaner jarrupuhdistaja on ajoneuvosi jarrujen ja -osien puhdistusaine. Irrottaa ja poistaa tehokkaasti lian, rasvan, jarrunesteen ja muut epäpuhtaudet mm. jarrukengistä, -rummuista, -paloista ja muista jarrujen osista. Käyttöohje: Suihkuta runsaasti käsiteltävälle pinnalle. Pyyhi pinta nukkaamattomalla paperi tai kangasliinalla. Huom! Testaa jarrut käytön jälkeen.

  Osh. 4,50 € Lue lisää
 • Spray Lasinpesu Auto 400ml

  Spray Lasinpesu Auto 400ml

  Maston Window Cleaner lasinpesuaine on puhdistusaine autosi laseille, tuulilasille, peileille ja valoille. Miedosti vaahtoava, puhdistaa tehokkaasti sisä- ja ulkopinnoista kaikenlaisen lian kuten hyönteiset, maantiesuolan, bitumin ja noen sekä tupakan ja rasvan aiheuttamat tahrat. Käyttöohje: Suihkuta Maston lasinpesuainetta puhdistettavalle pinnalle. Pyyhi pinta nukkaamattomalla paperi- tai kangasliinalla. Toista käsittely vähintään kerran kuukaudessa ja aina autonpesun yhteydessä.

  Osh. 4,50 € Lue lisää
 • Spray Quick Start 400ml

  Spray Quick Start 400ml

  Maston Spray Quick Start on helppokäyttöinen apu polttomoottorin käynnistysongelmaan. Yksinkertaisesti sumutetaan spraytä moottorin imupuolelle, joko ilmansuodatin koteloon tai imusarjaan. Eetteripohjainen seos takaa tehokaan sytytyksen myös matalissa lämpötiloissa tai matalilla kierroksilla. Voidaan käyttää satunnaisesti kaikenlaisissa ajoneuvoissa, kuten autoissa, kuorma-autoissa, maatalous-ajoneuvoissa, traktoreissa, moottorisahoissa, trimmereissä, ruohonleikkureissa jne. Ei jatkuvaan käyttöön, varmista soveltuvuus moottorillesi ennen käyttöä.

  Osh. 7,20 € Lue lisää
 • Spray Silikoni Auto 400ml

  Spray Silikoni Auto 400ml

  Maston Silikoni on autosi sisä- ja ulkopintojen suoja- ja voiteluaine. Sopii mm. kumi- ja muovitiivisteille. Antaa käsitellylle pinnalle värittömän suojaavan kalvon, joka estää haurastumisen ja jäätymisen. Miedosti sitruunantuoksuinen Maston Silicone jättää autoosi raikkaan tuoksun. Käyttöohje: Suihkuta Maston Silikoni käsiteltävälle pinnalle. Pyyhi pinta nukkaamattomalla paperi- tai kangasliinalla. Toista käsittely vähintään jokaisen autonpesun yhteydessä.

  Osh. 4,50 € Lue lisää
 • Spray Verhoilunpuhdistusaine Auto 400ml

  Spray Verhoilunpuhdistusaine Auto 400ml

  Maston Upholstery Cleaner Verhoilunpesuaine on ajoneuvosi tekstiiliverhoilun, sisäkaton sekä mattojen puhdistus- ja pesuaine. Miedosti vaahtoava, poistaa tehokkaasti tahrat ja epämiellyttävät hajut, jättäen miellyttävän tuoksun sekä antistaattisen pinnan. Käyttöohje Ravista ennen käyttöä. Kokeile vaikutusta ensin pienelle, huomaamattomalle alueelle ennen varsinaista pesua. Suihkuta suoraan puhdistettavalle pinnalle. Anna vaikuttaa n. 15 sekuntia ja pyyhi pinta kostealla kankaalla. Vaikean lian poistoon suosittelemme uusintakäsittelyä: suihkuta ja hankaa voimakkaasti kankaalla tai pienellä harjalla.

  Osh. 5,40 € Lue lisää