Maali CarColor Touch-up 12ml 125010 Blue metallic - Maston
Maalattu auton vanne Maalattu auton vanne

AUTOTUOTTEET

UUTTA! Helppokäyttöinen autoväriselain, katso Maalivalitsin.

Värisävyvalikoimastamme löydät kätevät spraymaalit auton pinnan ehostamiseen ja maalaamiseen. Kattavaan valikoimaamme kuuluu lisäksi laadukkaita tuotteita autosi sisä- ja ulkopintojen hoitoon, huoltoon ja kunnostukseen.

Tuotteen tiedot

Maali CarColor Touch-up 12ml 125010 Blue metallic

Maali CarColor Touch-up 12ml 125010 Blue metallic

CarColor autosävy 12 ml - Tuotenumero: MA125010

Maston Touch-up on korkealuokkainen akryylimaali kätevässä 12 ml pensselipullossa pieniin maalipinnan korjauksiin.

Maston Touch-up korjauskynässä saat kaksi vaihtoehtoa yhdessä paketissa. Maston Touch-up korjauskynän rakenne on ainutlaatuinen. Neulaa tai pientä pensseliä voidaan käyttää pienten naarmujen ja kolojen korjaamisessa. Maalin määrää on helppo säätää. Soveltuu käytettäväksi metalli-, puu-, lasi-, kivi-, keramiikka-, kartonki- ja useimmille muovipinnoille.

ÄLYKÄS VÄRISELAIN

Maston Car Color väriselain ohjelma perustuu ohjelmistoon, joka kokoaa yhteen tietokannat maaleista ja autonvalmistajien suosituimmista väreistä ja niiden myyntitilastoista. Väriselaimessa on tarkoin valitut värit, jotka vastaavaat alkuperäisiä autonvalmistajien värejä.

SAATAVILLA ERITTÄIN LAAJA VALIKOIMA

Maston Touch-up valikoima kattaa yli 20000 alkuperäistä auton värinumeroa. Etsi autoosi sopiva väri osoitteesta: https://www.maston.fi/fi/etusivu/maalivalitsin/touch-up-korjauskyna

Kuivumisajat: kosketuskuiva 30 min. Kokonaan kuiva 24h.

Lämmönkesto: 120 °C

Osh. 8,95 € Jälleenmyyjät