Hoito ja puhdistus - Autotuotteet - Maston
Maalattu auton vanne Maalattu auton vanne

AUTOTUOTTEET

UUTTA! Helppokäyttöinen autoväriselain, katso Maalivalitsin.

Värisävyvalikoimastamme löydät kätevät spraymaalit auton pinnan ehostamiseen ja maalaamiseen. Kattavaan valikoimaamme kuuluu lisäksi laadukkaita tuotteita autosi sisä- ja ulkopintojen hoitoon, huoltoon ja kunnostukseen.

Hoito ja puhdistus

MAALAUSVINKKEJA

Rajaa tuotteita

 • Spray Cockpit kumin- ja muovinhoitoaine Auto 400ml

  Spray Cockpit kumin- ja muovinhoitoaine Auto 400ml

  Maston Cockpit on puhdistus- ja kiillotusaine autosi kumi- ja muovipinnoille. Sopii sisä- ja ulkokäyttöön, palauttaa käsitellylle pinnalle alkuperäisen kiillon ja muodostaa likaa hylkivän, antistaattisen pinnan. Maston Cockpit on jäätymätön eikä sisällä silikonia. Käyttöohje: Suihkuta Maston Cockpit tasaisesti puhdistettavalle pinnalle. Pyyhi pinta nukkaamattomalla paperi- tai kangasliinalla.

  Osh. 5,40 € Lue lisää
 • Spray Jarrupuhdistaja Auto 400ml

  Spray Jarrupuhdistaja Auto 400ml

  Maston Brake Cleaner jarrupuhdistaja on ajoneuvosi jarrujen ja -osien puhdistusaine. Irrottaa ja poistaa tehokkaasti lian, rasvan, jarrunesteen ja muut epäpuhtaudet mm. jarrukengistä, -rummuista, -paloista ja muista jarrujen osista. Käyttöohje: Suihkuta runsaasti käsiteltävälle pinnalle. Pyyhi pinta nukkaamattomalla paperi tai kangasliinalla. Huom! Testaa jarrut käytön jälkeen.

  Osh. 4,50 € Lue lisää
 • Spray Lasinpesu Auto 400ml

  Spray Lasinpesu Auto 400ml

  Maston Window Cleaner lasinpesuaine on puhdistusaine autosi laseille, tuulilasille, peileille ja valoille. Miedosti vaahtoava, puhdistaa tehokkaasti sisä- ja ulkopinnoista kaikenlaisen lian kuten hyönteiset, maantiesuolan, bitumin ja noen sekä tupakan ja rasvan aiheuttamat tahrat. Käyttöohje: Suihkuta Maston lasinpesuainetta puhdistettavalle pinnalle. Pyyhi pinta nukkaamattomalla paperi- tai kangasliinalla. Toista käsittely vähintään kerran kuukaudessa ja aina autonpesun yhteydessä.

  Osh. 4,50 € Lue lisää
 • Spray Verhoilunpuhdistusaine Auto 400ml

  Spray Verhoilunpuhdistusaine Auto 400ml

  Maston Upholstery Cleaner Verhoilunpesuaine on ajoneuvosi tekstiiliverhoilun, sisäkaton sekä mattojen puhdistus- ja pesuaine. Miedosti vaahtoava, poistaa tehokkaasti tahrat ja epämiellyttävät hajut, jättäen miellyttävän tuoksun sekä antistaattisen pinnan. Käyttöohje Ravista ennen käyttöä. Kokeile vaikutusta ensin pienelle, huomaamattomalle alueelle ennen varsinaista pesua. Suihkuta suoraan puhdistettavalle pinnalle. Anna vaikuttaa n. 15 sekuntia ja pyyhi pinta kostealla kankaalla. Vaikean lian poistoon suosittelemme uusintakäsittelyä: suihkuta ja hankaa voimakkaasti kankaalla tai pienellä harjalla.

  Osh. 5,40 € Lue lisää