Erikoistuotteet - Autotuotteet - Maston
Maalattu auton vanne Maalattu auton vanne

AUTOTUOTTEET

UUTTA! Helppokäyttöinen autoväriselain, katso Maalivalitsin.

Värisävyvalikoimastamme löydät kätevät spraymaalit auton pinnan ehostamiseen ja maalaamiseen. Kattavaan valikoimaamme kuuluu lisäksi laadukkaita tuotteita autosi sisä- ja ulkopintojen hoitoon, huoltoon ja kunnostukseen.

Erikoistuotteet

MAALAUSVINKKEJA

Rajaa tuotteita

 • Spray Jäänsulattaja IceOff 400ml

  Spray Jäänsulattaja IceOff 400ml

  Maston Jäänsulattaja on ajoneuvon ulkopuolisille lasipinnoille suunniteltu spray jään poistoon. Sulattaa erittäin tehokkaasti jään tuulilasista. Käyttöohje: Poista lumi lasipinnalta. Sumuta tasaisesti vaakasuorin vedoin. Anna vaikuttaa kunnes jää on sulanut. Poista sulanut jää tuulilasinpyyhkimillä tai lumiharjalla.

  Osh. 7,20 € Lue lisää
 • Spraymaali Ryppymaali musta 400ml

  Spraymaali Ryppymaali musta 400ml

  Maston Ryppymaali luo näyttävän ryppymäisen pinnan ja sopii lähes kaikille metallipinnoille. Valmistettu aidosta akryylisideaineista ja laadukkaista väripastoista. Peittää hyvin. Pinnoite on erittäin kova ja antaa erinomaisen suojan rasvaa, epäpuhtauksia ja ruostetta vastaan. Lämpötilan kestävyys +120°C. Esimerkkejä käytöstä: helmat, puskurit, tuunaus jne. Muovipinnat käsitellään ensin Maston muovipohjamaalilla. *Käyttöohjeet: Mitä pidempi suihkutusetäisyys sitä enemmän rypistyvä vaikutus. Aloita n. 20cm päästä kohteesta ja lähennä / loitonna tarvittaessa. Suihkuta ohuita kerroksia ja anna kuivua noin 5 minuuttia ennen uutta kerrosta. Liian paksu ja märkä maalikerros vähentää maalin rypistymistä.

  Osh. 14,90 € Lue lisää