Pienmaalaamisen uusi maailma - Huipputeknologiaa harrastajan hyödyksi - Maston
Olohuone Olohuone

Pien­maalaamisen uusi maailma

Mitä ajattelit maalata tänään? Suomalaisilla Maston-spraymaaleilla toteutat ideasi helposti. Onnistut varmasti, vaikka olisit ensi kertaa sukeltamassa värinvaihdon kiehtovaan maailmaan. Maston-laatuun luottavat myös maalauksen ammattilaiset.

Maalaamisen edelläkävijä

Maston on spraymaalauksen suunnannäyttäjä, jota muut seuraavat. Uusilla tuoteinnovaatioilla aloittelijakin pystyy maalaamaan ammattilaistason jälkeä ilman maaliruiskuja ja suojavaatteita.

Huipputeknologiaa harrastajan hyödyksi

Määrätietoinen kehitystyömme tuottaa jatkuvasti innovaatioita aktiivisille ja luoville maalareille. Riippumatta siitä, maalaatko puuta, lasia, kiveä, rottinkia, betonia, savea, muovia tai metallia, voit luottaa siihen, että väri leviää tasaisesti, peittää hyvin ja valumatta, ja kuivuu nopeasti. Millään muulla maalilla et saavuta yhtä hienoa tulosta yhtä helposti.

Patentoitu sininen suutin toimii kuten ammattitason maaliruisku

  • Väri asettuu tasaisena viuhkana kohteeseen.
  • Voit maalata läheltä, jolloin maali ei leviä ilmaan.
  • Työskentely on helppoa ja taloudellista.

Innovatiivinen koostumus  takaa upean tuloksen

  • Usein jo yksi kerros riittää, sillä Maston-spray on täyttä tavaraa.
  • Jälki on ammattimaisen tasaista.
  • Maali ei valu, ja pinta kuivuu nopeasti.

Spraymaalaamisen edelläkävijä

 Vuonna 1968 perustettu Maston Oy on spraymaalaamisen suomalainen edelläkävijä. Tänään Maston tarkoittaa miellyttävintä maalauskokemusta ja parasta lopputulosta yli neljässäkymmenessä maassa.  Vaikka vienti vetää Australiaa myöten, kaikki Maston-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Maston-spraymaalit löydät rautakaupoista, markettien maalihyllyiltä ja erikoisliikkeistä.

Mastonilla maalaat kaiken, mikä mahtuu ovesta sisään
ja ulos.”

Ekologisuus yrityksen arvona

Maston on ollut edelläkävijä myös maalituotannon ja –käytön ympäristövaikutusten vähentämisessä. Veikkolan tehdas lämpiää puupelleteillä, kaikki valmistusmetallit kierrätetään ja aerosolitölkkien korkitkin valmistetaan kierrätysmuovista.

Kaikki Mastonin tuotteet täyttävät jo nyt kaikki tulevaisuuden turvallisuus- ja ympäristövaatimukset. Esimerkiksi vesiohenteinen Maston H20! Spraymaali sisältää 90% vähemmän ympäristölle haitallisia orgaanisia yhdisteitä (VOC).