Maston ja Joni - Tärkeintä on rohkeus - Maston
Maalattu lattia Maalattu lattia
Joni Kukkohovi

tärkeintä on rohkeus

Vaikka et ikinä olisi maalannut, tartu spraypurkkiin ja ryhdy toimeen! Mutta älä tartu mihin tahansa purkkiin,
vaan varmista, että käsissäsi on maali, joka leviää tasaisesti ja valumatta, peittää kunnolla ja kuivuu nopeasti.

Auton tuunaus

Katso miten vanha skeittari ja graffititaiteilija Joni taikoo perheautosta näyttävän katusportin spraymaaleilla. Ota Jonista mallia ja tee Mastonin tuotteilla autollesi nopeasti trendikäs facelift.

Tärkeintä on rohkeus

Joni Kukkohovi ja värikartat

”Maston on olennainen osa työhistoriaani. Jo lapsena tiesin haluavani ammatin, jossa voin piirtämällä ansaita asiallisen toimeentulon. Niinpä haaveilin AD:n pestistä jossain kuuluisassa mainostoimistossa.

Graffitimaalauksesta innostuin 1980-luvun alussa, jolloin ilmiö oli rantautumassa Suomeen. Opettelin tekniikan, ja yhtenä alan pioneereista ryhdyin myymään osaamistani.

Vaikka et ikinä olisi maalannut, tartu spraypurkkiin ja ryhdy toimeen! ”

Kahdeksan vuoden ajan maalasin graffiteja erilaisiin julkisiin tiloihin pienistä muotiputiikeista isojen kustannusyhtiöiden auloihin. Niistä kuvioista polku vei kohti varhaista tavoitettani, ja pian huomasin eläväni unelmaani keskellä hektistä mainosmaailmaa.

Tällä hetkellä työskentelen ison mainostoimiston luovana johtajana.  Olen myös osakas ja monitoimimies vaimoni Anne Kukkohovin Supermood-kosmetiikkayrityksessä. 

Juuri nyt aika ei riitä maalaamiseen, mutta onneksi voin osallistua harrastukseen jakamalla osaamistani muille innokkaille. Itse olen erikoistunut graffiteihin, mutta vinkkini sopivat kaikkeen pienmaalaamiseen.

Tärkeintä on rohkeus. Vaikka et ikinä olisi maalannut, tartu spraypurkkiin ja ryhdy toimeen!
Mutta älä tartu mihin tahansa purkkiin, vaan varmista, että käsissäsi on maali, joka leviää tasaisesti ja valumatta, peittää kunnolla ja kuivuu nopeasti. 

Maalattu lastenhuone

Muista, että hyvä lopputulos syntyy vain kunnollisilla työvälineillä

Oman kokemukseni mukaan Mastonilta löydät parhaat vaihtoehdot riippumatta siitä, oletko maalaamassa lasia, puuta, betonia, muovia, kiveä tai jotain muuta pintaa. Graffitien parissa opin nopeasti, ettei miellyttävää käyttökokemusta ja hienoa lopputulosta tavoittelevan maalarin kannata edes ajatella muita merkkejä.”


Joni Kukkohovi, luova johtaja