Maston ja Anne - Kiire unohtuu tuunaillessa - Maston
Maalattu olohuone Maalattu olohuone
Anne Kukkohovi

Maston ja Anne Kiire unohtuu tuunaillessa

Koti on minulle äärimmäisen tärkeä latautumispaikka; rakastan hipsutella harmonisessa ja tilavassa kodissani aina kun voin.
Ja tietenkin – pitkään visuaalista työtä tehneenä – ympäristössäni korostuvat laatu ja tunnelma.

Keittiö kuntoon

Katso miten sisustusta rakastava Anne suunnittelee ja toteuttaa keittiön kasvojenkohotuksen spraymaaleilla. Maston-tuotteiden vain 15 minuutin kuivumisaika tekee tuunaamisesta helppoa ja nopeaa.

Kiire unohtuu tuunaillessa

Anne Kukkohovi ja spraymaali

”Nautin monipuolisesta työstäni juontajana, mallina ja Supermood-kosmetiikkasarjani kehittäjänä. Välillä tosin tuntuu, että haalin kaikki maailman projektit harteilleni, mutta niin sen pitääkin olla. 


Minulla on unelmia, ja niiden eteen haluan tehdä töitä.

Mutkaton spraymaalaus sopii kaltaiselleni kiireiselle
esteetikolle.”

Koti on minulle äärimmäisen tärkeä latautumispaikka; rakastan hipsutella harmonisessa ja tilavassa kodissani aina kun voin. Ja tietenkin – pitkään visuaalista työtä tehneenä – ympäristössäni korostuvat laatu ja tunnelma.

Asun kolmihenkisen perheeni kanssa vuonna 1895 valmistuneessa kerrostalossa, jonka uusrenessanssityyli antaa juhlalliset kehykset sisustukselle. Huonekalujen, verhojen ja muiden kalusteiden on oltava linjassa alkuperäisien veden-, mintun- ja persikanväristen pintojen kanssa.

 Maalattu pöytä ja piironki

Jokaisen esineen on lunastettava paikkansa

Maltan odottaa, ja ostan harkiten. Saatan tehdä löydön kirpputorilla, antiikkikaupassa tai Ikeassa. Suurinta iloa tunnen silloin, kun pääsen itse antamaan loppusilauksen hankkimalleni tavaralle.

Kun näkee vähän vaivaa, esineeseen syntyy henkilökohtainen suhde, eikä siitä enää halua luopua. Juuri nyt suunnittelen  valurautaisen parvekekalustomme maalaamista valkoiseksi. Onneksi on Maston. Mutkaton spraymaalaus sopii kaltaiselleni kiireiselle esteetikolle. On uskomatonta, miten vaivattomasti esimerkiksi kodin pienesineitä voi tuunata Mastonin väreillä. Jos vaikkapa illalliskutsuja valmistellessani havaitsen, että kynttilänjalat ja tabletit ovat vääränväriset, valitsen Mastonin valikoimasta haluamani sävyn, ja hetken kuluttua  kattaus on täydellinen. Mastonilla syntyy todella tasaista ja laadukasta jälkeä.” 

Mastonilla syntyy todella
tasaista ja laadukasta jälkeä.”

Yrittäjä, juontaja ja malli Anne Kukkohovi