2K Maalauksen vallankumous - MAALAUKSEN TODELLINEN VALLANKUMOUS - Maston
2K Two® Maalauksen vallankumous 2K Two® Maalauksen vallankumous
DR Don

Maston 2K Two® Maalauksen todellinen vallankumous

Maston 2K Two® on todellinen vallankumous 2-komponenttimaalauksessa. Maalaus on yhtä helppoa ja käyttäjäystävällistä kuin millä tahansa tavallisella spraymaalilla. Kemiallinen kovettuminen alkaa heti, kun maalia suihkutetaan ilmakehään.

2K Challenge

Katso miten Maston 2K Two® spraymaali eroaa tavallisesta 1-komponenttisesta spraymaalista!

MAALAUKSEN TODELLINEN VALLANKUMOUS

 

MAALAUKSEN TODELLINEN VALLANKUMOUS

Maston 2K Two on pakattu yksikammioiseen pakkaukseen, toisin kuin mikään tämän hetkinen 2-komponenttimaali. Tuotteella on myös erittäin pitkä käyttöikä perinteiseen 2-komponenttiseen maalin verrattuna. Maston 2K Two on aina käyttövalmis, niin monta kertaa kuin on tarpeen ja sen säilyvyysaika on useita vuosia.
Lisää teknisiä tietoja, katso tuotekortti. (Tuotekortti)

Ensimmäisenä maailmassa - yhdessä purkissa

TIMANTINKOVA PINTA

Standardoitu lyijykynätesti osoittaa erot pinnan kovuudessa tavallisten maalien ja Maston 2K Two® maalin välillä. Kovuuseron voit testata myös itse. Valitse mikä tahansa lyijykynän kovuus ja yritä naarmuttaa pintaa. Maston 2K Two® maalipinta on erittäin kova eikä naarmuunnu kuten normaali maalipinta.

  

KEMIALLINEN KESTÄVYYS

Maston 2K Two® kemiallinen kestävyys on erittäin korkea. Bensiinillä tai pesuaineilla ei ole vaikutusta pintaan, kun se on kokonaan kuiva (8 vrk:n kuluttua maalaamisesta). Kun pyyhit maalattua pintaa bensiiniin kastetulla liinalla, tavalliset maalit pehmenevät. Maston 2K Two® pintaan bensiinillä ei ole vaikutusta maalipinnan ollessa läpikuiva.

  

KULUTUKSEN KESTÄVYYS

Maston 2K Two® kestää kulutusta vähintään 6 kertaa enemmän kuin tavallinen spraymaali. Voit testata erot kulutuksen kestävyydessä myös itse. Jos käytät karkeata sientä (esim. karhunkieli) puhdistuksessa, perinteisellä maalilla maalattu pinta naarmuuntuu. Maston 2K Two® spraymaalilla maalattuun pintaan hankauksella ei ole vaikutusta.

 

TARTUNTALUJUUS

Maston 2K Two® tarttuu  maalattavaan pintaan erittäin lujasti ja sen maalipinta on hyvin joustava. Maston 2K Two® pinta ei halkea, vaikka sitä taivutetaan 180° kulmaan. Normaali maali halkeilee jo 90° kulmassa. Joustavuutensa ansiosta Maston 2K Two® toimii erittäin hyvin kaikilla pinnoilla, mukaan lukien luonnonmateriaalit, kuten puu sekä joustavilla materiaaleilla, kuten muovi.

TWO 2K spraymaalit

Liikenne­valkoinen RAL9016
Puhtaan­valkoinen RAL9010
Harmaan­valkea RAL9002
Rypsin­keltainen RAL1021
Liikenne­keltainen RAL1023
Signal keltainen RAL1003
Puhdas oranssi RAL2004
Liikenne­punainen RAL3020
Tulen­punainen RAL3000
Rubiinin­punainen RAL3003
Vaalean­sininen RAL5012
Taivaan­sininen RAL5015
Reseda vihreä RAL6011
Lehden­vihreä RAL6002
Opaalin-vihreä RAL6026
Pähkinän­ruskea RAL8011
Vaalean­harmaa RAL7035
Soran­harmaa RAL7032
Antrasiitin­harmaa RAL7016
Liikenne­musta RAL9017
Syvän­musta RAL9005
Vaalea Alumiini RAL9006
Harmaa Alumiini RAL9007